Δευτέρα , 2 Οκτώβριος 2023
Home AGENDA ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Αγαπώ τα Ζώα – Υιοθετώ ένα Ζωάκι»
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Αγαπώ τα Ζώα – Υιοθετώ ένα Ζωάκι»

xr:d:DAEqowhtgmA:1308,j:5275233823650213802,t:23060806
Την ετήσια εκδήλωση φιλοζωίας «Αγαπώ τα Ζώα – Υιοθετώ ένα Ζωάκι» διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 19:30 το απόγευμα, στην πλατεία Κοραή (Δημαρχείο).
Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η καταξιωμένη ηθοποιός Μελίνα Λεφαντζή, ενώ θα παρευρεθεί και πλήθος επωνύμων που κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η αγάπη τους για τα ζώα!
Την παράσταση αναμένεται να κλέψουν οι εκπαιδευμένοι σκύλοι της Ά ΕΜΑΚ με την επίδειξη των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων τους ενώ για όσους επιθυμούν θα υπάρχει η δυνατότητα να υιοθετήσουν κάποιο αδέσποτο από τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες!
Ο Δήμος Πειραιά έχει ήδη υλοποιήσει 5 Πάρκα Κοινωνικοποίησης και Άθλησης Σκύλων στην Λεωφόρο Χατζηκυριακού (Α΄ Κοινότητα), στο Πάρκο Παπασπύρου στα Καμίνια (Δ΄ Κοινότητα), στο Πάρκο Σμυρλή (Δ΄ Κοινότητα), στο Πάρκο Δηλαβέρη (Ε΄ Κοινότητα), στο Πάρκο C130 (Ε΄ Κοινότητα).
Το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται να παραδοθούν άλλα 2 Πάρκα Κοινωνικοποίησης και Άθλησης Σκύλων στις Κοινότητες του Δήμου Πειραιά.
Σκοπός είναι κάθε αδέσποτο ζωάκι να αποκτήσει τη δική του οικογένεια μέσω κατάλληλων ενεργειών που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Πειραιά με τη βοήθεια Φιλοζωικών σωματείων με απώτερο σκοπό τις υιοθεσίες.
Ο Δήμος Πειραιά επίσης, φροντίζει τους τετράποδους φίλους παρέχοντας καθημερινά τροφές για αδέσποτα ζώα. Παράλληλα τοποθετεί ξύλινα σπιτάκια με ταΐστρες και ποτίστρες σε πλατείες και γειτονιές σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου για την προστασία των αδέσποτων.

Related Articles

Μανώλης Σφακιανάκης: Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου η κεντρική προεκλογική ομιλία του

Την προσεχή Πέμπτη (05/10) θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο Μανώλης...

Ενημερωτική εκδήλωση για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

H Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα, με την υποστήριξη του...

Άγγελος Μπουλντούμης: Δράσεις-παρουσίες σε εκδηλώσεις

Φιλανθρωπική Συναυλία Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς με την  Πέγκυ Ζήνα Όλοι μαζί για...

Β.Κορκίδης: Η επιχειρηματικότητα της Αττικής προχωρά δυναμικά μπροστά

Άποψη προέδρου ΠΕΣΑ & ΠΣΕΚ Αττικής Βασίλη Κορκίδη Η επιχειρηματικότητα της Αττικής...