Τετάρτη , 29 Μάιος 2024
Home AGENDA ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Αγαπώ τα Ζώα – Υιοθετώ ένα Ζωάκι»
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Αγαπώ τα Ζώα – Υιοθετώ ένα Ζωάκι»

xr:d:DAEqowhtgmA:1308,j:5275233823650213802,t:23060806
Την ετήσια εκδήλωση φιλοζωίας «Αγαπώ τα Ζώα – Υιοθετώ ένα Ζωάκι» διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 19:30 το απόγευμα, στην πλατεία Κοραή (Δημαρχείο).
Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η καταξιωμένη ηθοποιός Μελίνα Λεφαντζή, ενώ θα παρευρεθεί και πλήθος επωνύμων που κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η αγάπη τους για τα ζώα!
Την παράσταση αναμένεται να κλέψουν οι εκπαιδευμένοι σκύλοι της Ά ΕΜΑΚ με την επίδειξη των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων τους ενώ για όσους επιθυμούν θα υπάρχει η δυνατότητα να υιοθετήσουν κάποιο αδέσποτο από τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες!
Ο Δήμος Πειραιά έχει ήδη υλοποιήσει 5 Πάρκα Κοινωνικοποίησης και Άθλησης Σκύλων στην Λεωφόρο Χατζηκυριακού (Α΄ Κοινότητα), στο Πάρκο Παπασπύρου στα Καμίνια (Δ΄ Κοινότητα), στο Πάρκο Σμυρλή (Δ΄ Κοινότητα), στο Πάρκο Δηλαβέρη (Ε΄ Κοινότητα), στο Πάρκο C130 (Ε΄ Κοινότητα).
Το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται να παραδοθούν άλλα 2 Πάρκα Κοινωνικοποίησης και Άθλησης Σκύλων στις Κοινότητες του Δήμου Πειραιά.
Σκοπός είναι κάθε αδέσποτο ζωάκι να αποκτήσει τη δική του οικογένεια μέσω κατάλληλων ενεργειών που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Πειραιά με τη βοήθεια Φιλοζωικών σωματείων με απώτερο σκοπό τις υιοθεσίες.
Ο Δήμος Πειραιά επίσης, φροντίζει τους τετράποδους φίλους παρέχοντας καθημερινά τροφές για αδέσποτα ζώα. Παράλληλα τοποθετεί ξύλινα σπιτάκια με ταΐστρες και ποτίστρες σε πλατείες και γειτονιές σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου για την προστασία των αδέσποτων.

Related Articles

Πρόσκληση με θέμα: “Workshop on Asian Markets” στο ΕΒΕΑ

Workshop on Asian Markets   Αθήνα, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, 12.00-15.00 ΕΒΕΑ, Ακαδημίας...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ Strong me “Stop period shaming”

ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ Το Strong me, κίνημα για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της...

Προσεχείς εκδηλώσεις / Διαλέξεις της ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΩΝ

Προς : Όλα τα Μέλη , Επίτιμους και Φίλους της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων....

Kλειστά αύριο το Κεντρικό ΚΕΠ Πειραιά από τις 15:00 και το ΚΕΠ Νέου Φαλήρου από τις 12:00

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, ημέρα διεξαγωγής του τελικού...