Παρασκευή , 3 Μάιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Με πλούσιο πρόγραμμα ξεκίνησαν τα Summer Camp στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Με πλούσιο πρόγραμμα ξεκίνησαν τα Summer Camp στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Τα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ με αφορμή την έναρξη των θερινών προγραμμάτων (Summer Camp) που διοργανώνονται  και φέτος και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 14 ετών ανεξάρτητα σε ποιο σχολείο φοιτούν.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν ένα δημιουργικό και χαρούμενο καλοκαίρι, διατηρώντας πάντοτε στην καρδιά τους το θέλημα του Χριστού μας.

Ακολούθησε ο Αγιασμός έναρξης από τον πνευματικό σύμβουλο των Εκπαιδευτηρίων μας, Πρωτοπρεσβύτερο Νικόλαο Βουρλάκο.

Από σήμερα 19 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023, σε 5 περιόδους, οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν διαγωνισμούς με χιούμορ και έπαθλα – εκπλήξεις, ομαδικά παιχνίδια δράσης, ημερήσιες εκδρομές, πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, γλυκίσματα και παγωτά από την κουζίνα των Εκπαιδευτηρίων μας,  ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, επιτραπέζια αντισφαίριση, κολύμβηση, χόκεϋ, πισίνα, καθώς επίσης και πληροφορική – ρομποτική, εξάσκηση στα Αγγλικά, καλλιτεχνική απασχόληση, θεατρικό παιχνίδι και πολλά ακόμα.

Διασκέδαση, όμορφες παρέες και πολλά χαμόγελα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων μας, που προσφέρουν ασφάλεια και με το επιστημονικό και παιδαγωγικό προσωπικό, το οποίο είναι εξειδικευμένο στις αθλοπαιδιές, αποτελούν εγγύηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η συμμετοχή στο θερινό πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2017, 2018 και 2019, ενώ του Δημοτικού και του Γυμνασίου αφορά παιδιά ηλικίας 6 – 14 ετών. Για όλους τους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα αρχίζει στις 08:00 και θα ολοκληρώνεται στις 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 210 46 34 113 για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας  και στο 210 46 10 915 για τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Related Articles

Μητροπολίτης Πειραιώς: «Ο Χριστός έδωκε τον εαυτόν Tου ”λύτρον αντί πολλών”, για όλο τον κόσμο όλων των εποχών»

Στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Πειραιώς Ιερούργησε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη (2 Μαΐου...

Ecomobility – Οικολογική Μετακίνηση 2023-2024 Βράβευση Δήμου Πειραιά και δύο σχολείων της πόλης μας

Ο Δήμος Πειραιά έλαβε ειδικό έπαινο ευχαριστίας, καθώς παρείχε άμεση και συνεχή...

Με ομόφωνο ψήφισμά του  το  Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά εκφράζει  τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους των Κέντρων Πρόληψης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά,  κατά τη συνεδρίαση του,  τη Μ. Δευτέρα,  29-4-2024, ενέκρινε  ομόφωνα και εξέδωσε ψήφισμα, εκφράζοντας  τη...

Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος: “Τα έθιμα του Πάσχα φανερώνουν τη στενή σχέση των Ελλήνων με τη θάλασσα”

Tα έθιμα και οι παραδόσεις της Μεγάλης Εβδομάδας ζωντανεύουν σε όλη την...