Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Ν.Μανωλάκος: Αγώνας για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας
ΕΛΛΑΔΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ν.Μανωλάκος: Αγώνας για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ενόψει της εκλογικής μάχης της 25ης Ιουνίου 2023, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Πειραιά & Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος συνεχίζει «πόρτα-πόρτα», τον αγώνα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, στις γειτονιές του Πειραιά και των νησιών. Με καθημερινές περιοδείες σε καταστήματα, σπίτια, καφενεία, λαϊκές αγορές, ΚΑΠΗ και παρουσία στις εκκλησιές, ο Νίκος Μανωλάκος συζητά με τους συμπολίτες του για την αναγκαιότητα αυτοδύναμης κυβέρνησης την επομένη των εκλογών, ώστε η Ελλάδα να συνεχίσει σε τροχιά ανάπτυξης και οι Έλληνες να συνεχίζουν να αισθάνονται ασφαλείς.

Την περασμένη εβδομάδα παρευρέθη σε επιμνημόσυνη δέηση, που έγινε παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας στο Καβούρι, υπέρ των πεσόντων καταδρομέων και Ιερολοχιτών, στο ομώνυμο μνημείο τους. Ακολούθως παρέστη στο ετήσιο μνημόσυνο του θρυλικού Στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα.

Ακόμη παρέστη σε σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας του Δήμου Πειραιά, όπως η επίδειξη μόδας, που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος έμπροσθεν του Δημοτικού Θεάτρου, ο αγώνας άλματος εις μήκος, με τη συμμετοχή του κορυφαίου μας άλτη Μίλτου Τεντόγλου, ενώ, όπως κάθε χρόνο, έλαβε μέρος και στην ποδηλατική βόλτα που έγινε την Κυριακή 4/6 από το Χατζηκυριάκειο έως την Μαρίνα Ζέας.

Το Σάββατο 3/6 συμμετείχε  στις εκδηλώσεις, εις μνήμην των εκτελεσθέντων,από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής, στον Καρατζά Τροιζηνίας, όπου κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο και απηύθυνε χαιρετισμό.

Επίσης , επισκέφθηκε τα Μέθανα και τον εκεί Ι.Ν. Αγίας Τριάδος, παρέστη κατά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και περιόδευσε στη Λουτρόπολη Μεθάνων, συνομιλώντας με πολίτες.

Πέραν των ανωτέρω, περιοδεύει καθημερινά σε γειτονιές του Πειραιά και των νησιών ερχόμενος σε επαφή με τους πολίτες ενώ, την εβδομάδα, που διανύουμε θα επισκεφθεί την Αίγινα, το Αγκίστρι  και την Κυριακή 11 Ιουνίου, θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις εορτασμού της Γ΄ Εθνοσυνέλευσης στην Τροιζήνα.

Η κινητοποίηση εντείνεται στις επόμενες ημέρες και ο υποψήφιος Βουλευτής, Αντιστράτηγος ε.α. Νίκος Μανωλάκος βρίσκεται στις επάλξεις, καθώς στις 25 Ιουνίου η κάλπη θα είναι και πάλι άδεια, ενώ οι πολίτες θα κληθούν να εκλέξουν μια ΙΣΧΥΡΗ Κυβέρνηση για μια ισχυρή, ανεξάρτητη Ελλάδα.

Η Νέα Δημοκρατία με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεσμεύεται σταθερά, πως θα συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία στο δρόμο της προόδου για τη χώρα και κάθε μικρομεσαίο νοικοκυριό.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ

Υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Related Articles

Α. Μπουλντούμης: “Για μας η προσφορά στον συνάνθρωπο, δεν είναι ευκαιριακή επιλογή, αλλά συνειδητή πράξη”

­”Για μας η προσφορά στον συνάνθρωπο, δεν είναι ευκαιριακή επιλογή, αλλά συνειδητή...

Απάντηση του ΥΝΑΝΠ σε δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε δηλώσεις του Αρχηγού της...

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-Ανακοίνωση

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ANNOUNCEMENT Ενημερώνουμε τους επισκέπτες πως την Τετάρτη 24/4...

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: “Τα Πάθη τα Σεπτά”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας καλεί την Παρασκευή 26 Απριλίου σε...