Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Home SLIDER Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Hellenic-American Shipping Gala-Τιμήθηκαν ναυτιλιακές εταιρείες
SLIDERΝΑΥΤΙΛΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Hellenic-American Shipping Gala-Τιμήθηκαν ναυτιλιακές εταιρείες

Ενημέρωση από το International Propeller Club of the United States Port of Piraeus

 

Το 1o Hellenic-American Shipping Gala, που διοργανώθηκε από το Propeller Club of Piraeus σε συνεργασία με την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα στις 11 Ιουλίου 2023,  τίμησε  τη σημαντική συνεισφορά 27 ναυτιλιακών εταιρειών ελληνικών συμφερόντων που είναι εισηγμένες στις Κεφαλαιαγορές των ΗΠΑ, αναδεικνύοντας την εξαιρετική ποιότητα, τη διαφάνεια και την ελκυστικότητά τους σε παγκόσμιους χρηματοοικονομικούς και επιχειρηματικούς φορείς. Οι εταιρείες αυτές συμβολίζουν την αξιοσημείωτη συμβίωση και τη συστηματική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

Ως διοργανωτές, φιλοδοξούμε να καθιερώσουμε το Hellenic-American Shipping Gala ως κορυφαίο γεγονός στο Ετήσιο Ημερολόγιο της Ναυτιλίας. Φιλοξενώντας αυτή την υψηλού κύρους συνάντηση, το Gala στοχεύει να αναδείξει και να τιμήσει τους στενούς δεσμούς της Ελληνικής Ναυτιλίας και των Αμερικανικών Κεφαλαιαγορών, αλλά και τη φιλία και συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ στη ναυτιλία.

Στο πλαίσιο του 1ου Hellenic-American Shipping Gala, ο George J. Tsunis, Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Αθήνα και Επίτιμος Πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά, τόνισε τη σημασία της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας στην ενίσχυση της σχέσης Η.Π.Α.-Ελλάδας, δηλώνοντας: «Τιμούμε τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα στις σχέσεις Η.Π.Α.-Ελλάδας, λειτουργώντας ως ουσιαστική γέφυρα φιλίας μεταξύ των δύο εθνών μας, εξυπηρετώντας παράλληλα το παγκόσμιο εμπόριο».

 

 

Ιωάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας

 

 

 

 

Τιμήθηκε η εταιρεία NAVIOS της Αγγελικής Φράγκου

 

Από αρ. Λευτέρης Παπαναστασίου ΕΚΟ Ναυτιλίας ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης Αντιπρόεδρος Βουλής, Δρ. Γιάννης Πατηνιώτης οικονομικός διευθυντής της Carras Hellas S.A.

 

Από αρ. Γιάννης Κοκαράκης Αντιπρόεδρος Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Υποστήριξης Bureau Veritas, Κλαίρη Παπά Piraeus365.gr., Νικόλαος Λιάπης Πρόεδρος ΕΛΙΝΤ

 

Από αρ. Ηρακλής Προκοπάκης  Αντιπρόεδρος coo Danaos corp. Κλαίρη Παπά Piraeus365.gr, Αρχηγός ΓΕΝ  Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης Π.Ν.

Related Articles

Α. Μπουλντούμης: “Για μας η προσφορά στον συνάνθρωπο, δεν είναι ευκαιριακή επιλογή, αλλά συνειδητή πράξη”

­”Για μας η προσφορά στον συνάνθρωπο, δεν είναι ευκαιριακή επιλογή, αλλά συνειδητή...

Μανιός και Πνευματικός εισήχθησαν στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας

Οι δύο Εισακτέοι για το 2023 ανεβάζουν τον αριθμό των μεγάλων μεγάλες...

Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος ΕΕΕ: «Ως ελληνικός εφοπλισμός συμβάλλουμε με έργα που θα προσφέρουν ακόμα καλύτερες υποδομές και υπηρεσίες

Εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την παρουσίαση του σχεδίου αποκατάστασης...

Απάντηση του ΥΝΑΝΠ σε δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε δηλώσεις του Αρχηγού της...