Κυριακή , 24 Σεπτέμβριος 2023
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συνάντηση ΕΣΠ με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνάντηση ΕΣΠ με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Θ. Καπράλος με την Αντιπερφερειάρχη Πειραιά κ. Σ. Αντωνάκου,  στην οποία παρευρέθηκαν ο Α΄ και Γ΄ Αντιπρόεδρος του ΕΣΠ κ.κ. Ν. Κασιμάτης και Α. Μπουζόπουλος αντίστοιχα και ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Μ. Χατζηιωάννου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς και της άριστης συνεργασίας της Αντιπεριφέρειας Πειραιά με τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, για την βέλτιστη αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν στη βιωσιμότητα και στην εύρυθμη λειτουργία των πειραϊκών επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η αναγκαιότητα στρατηγικού σχεδιασμού και η ανάδειξη του ρόλου της Αντιπεριφέρειας στην προώθηση και εκμετάλλευση του τουριστικού αποτυπώματος που προέρχεται από την κρουαζιέρα και όχι μόνο, με σκοπό την προβολή της πειραϊκής Αγοράς και την ανάπτυξη της οικονομίας της πόλης, συνδυαστικά με τις ενέργειες και δράσεις που έχει αναλάβει ο Εμπορικός Σύλλογος, όπως οι δυο ψηφιακές πλατφόρμες και η προσπάθεια ένταξης των πειραϊκών επιχειρήσεων στην υπηρεσία Tax Free.

Επίσης, τονίστηκε εκ νέου η ανάγκη δημιουργίας της Ιπποδάμειας Αγοράς Τροφίμων, ως πόλος έλξης τουριστών και επισκεπτών στην πόλη του Πειραιά, ενώ ζητήθηκε η στήριξη της Αντιπεριφέρειας σε δράσεις, εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες του ΕΣΠ που σκοπό έχουν την τόνωση και προβολή της πειραϊκής αγοράς.

Ακολούθησε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και αμφότερες πλευρές  αποφάσισαν να συντονίσουν  από κοινού δράσεις με στόχο να επέλθουν τα καλύτερα δυνατόν αποτελέσματα για την κάλυψη των αναγκών  του πειραϊκού εμπορίου και την τόνωση τόσο της πειραϊκής αγοράς, όσο και της οικονομίας της πόλης.

Related Articles

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ.Π. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΓΛΙΑΣ – ΟΥΑΛΙΑΣ

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά...

Ένωση Απανταχού Μανιατών: Έναρξη δωρεάν μαθημάτων Πολιτιστικών Τμημάτων

Έναρξη δωρεάν μαθημάτων Πολιτιστικών Τμημάτων Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη» Τη Δευτέρα,...

Ένωση Απανταχού Μανιατών:Μανιάτικο αντάμωμα στις 30 Σεπτεμβρίου

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ, να διασκεδάσουμε σε...