Τετάρτη , 28 Οκτώβριος 2026
Home SLIDER Ο Νικόλαος Μαυρίκος πρόεδρος ΠΣΕΠΕ συμμετείχε στη συνεδρίαση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος
SLIDERΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ο Νικόλαος Μαυρίκος πρόεδρος ΠΣΕΠΕ συμμετείχε στη συνεδρίαση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος

ΕΛΙΜΕ-ΠΣΕΠΕ

Ο  κ.Νικόλαος Μαυρίκος, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων Εξαγωγέων συμμετείχε στη συνεδρίαση. Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Συλλόγου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος συνεδρίασε την Παρασκευή 14 Ιουλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στη συνεδρίαση υπήρξε ευρεία ανταλλαγή ιδεών, απόψεων και προτάσεων για το μέλλον της Ελληνικής Λιμενικής Βιομηχανίας με τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) κ. Δημήτρη Πολίτη. Το ΤΑΙΠΕΔ εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο στις Διοικήσεις των Οργανισμών Λιμένων και ενεργεί ως Αρχή Σχεδιασμού σε σειρά λιμενικών εγκαταστάσεων.

Παρών στη συνεδρίαση ήταν επίσης ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Μάξιμος Σενετάκης και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων &Εξαγωγέων (Π.Σ.Ε.Π.Ε.) κ. Νικόλαος Μαυρίκος ο οποίος και προχώρησε σε παρουσίαση του Συλλόγου. Ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος με τους επικεφαλής των Οργανισμών Λιμένων και των Λιμενικών Ταμείων της Χώρας.

Συμφωνήθηκε η ενίσχυση και εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος και του Συλλόγου μας με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Related Articles

COSTAMARE INC. REPORTS RESULTS FOR THE THIRD QUARTER AND NINE-MONTH PERIOD ENDED SEPTEMBER 30, 2026

Costamare Inc. (“Costamare” or the “Company”) (NYSE: CMRE) today reported unaudited financial...

ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ: Χρόνια πολλά, Ελλάδα!

ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ 28η Οκτωβρίου Χρόνια πολλά, Ελλάδα! Ημέρα υπερηφάνειας, μνήμης και...

ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: Χρόνια πολλά στην Ελλάδα και στους απανταχού Έλληνες!

Με αφορμή την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, το Ναυτικό Επιμελητήριο της...