Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home SLIDER Ο Νικόλαος Μαυρίκος πρόεδρος ΠΣΕΠΕ συμμετείχε στη συνεδρίαση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος
SLIDERΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ο Νικόλαος Μαυρίκος πρόεδρος ΠΣΕΠΕ συμμετείχε στη συνεδρίαση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος

ΕΛΙΜΕ-ΠΣΕΠΕ

Ο  κ.Νικόλαος Μαυρίκος, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων Εξαγωγέων συμμετείχε στη συνεδρίαση. Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Συλλόγου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος συνεδρίασε την Παρασκευή 14 Ιουλίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στη συνεδρίαση υπήρξε ευρεία ανταλλαγή ιδεών, απόψεων και προτάσεων για το μέλλον της Ελληνικής Λιμενικής Βιομηχανίας με τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) κ. Δημήτρη Πολίτη. Το ΤΑΙΠΕΔ εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο στις Διοικήσεις των Οργανισμών Λιμένων και ενεργεί ως Αρχή Σχεδιασμού σε σειρά λιμενικών εγκαταστάσεων.

Παρών στη συνεδρίαση ήταν επίσης ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Μάξιμος Σενετάκης και ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων &Εξαγωγέων (Π.Σ.Ε.Π.Ε.) κ. Νικόλαος Μαυρίκος ο οποίος και προχώρησε σε παρουσίαση του Συλλόγου. Ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος με τους επικεφαλής των Οργανισμών Λιμένων και των Λιμενικών Ταμείων της Χώρας.

Συμφωνήθηκε η ενίσχυση και εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος και του Συλλόγου μας με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...