Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συνάντηση ΕΣΠ με τον Διοικητή Τροχαίας και Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνάντηση ΕΣΠ με τον Διοικητή Τροχαίας και Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ &

ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Κ. ΣΧΙΣΜΕΝΟ

 

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησαν εχθές Τρίτη 4 Ιουλίου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλος και μέλη του νέου Προεδρείου και Διοικητικού Συμβουλίου, με τον Διοικητή Τροχαίας Πειραιά κ. Κ. Πετρόπουλο, και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά κ. Κ. Σχισμένο.

Στην ενημερωτική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με τον Διοικητή Τροχαίας Πειραιά κ. Κ. Πετρόπουλο,

κυριάρχησαν τα κυκλοφοριακά προβλήματα, θέματα αστυνόμευσης των χώρων φορτοεκφόρτωσης, η κατάληψη πεζοδρόμων και πεζοδρομίων από δίκυκλα, η ανάγκη κατάργησης της διαχωριστικής νησίδας στην οδό Γούναρη, η κυκλοφοριακή ασφυξία που προκαλείται στην είσοδο και έξοδο της πόλης, η έλλειψη χώρων στάθμευσης που οδηγεί εν τέλει στην παράνομη στάθμευση και άλλα θέματα καθημερινότητας που αφορούν στο κυκλοφοριακό της πόλης μας.

Στην συνέχεια πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά κ. Κ. Σχισμένο, στην οποία μεταξύ άλλων συζητήθηκαν το παρεμπόριο καπνικών που παρατηρείται πέριξ των οδών του Ηλεκτρικού Σταθμού Πειραιά, το θέμα του παρεμπορίου στο Κυριακάτικο Παζάρι Πειραιά, θέματα παραβατικότητας και επαιτείας, η κατάληψη πεζοδρόμων και πεζοδρομίων με δίκυκλα και η εντατικοποίηση ελέγχων για την ασφάλεια των πολιτών και των καταστημάτων.

Αμφότερες οι πλευρές επισφράγισαν την επιθυμία τους για τη συνέχιση της στενής συνεργασίας τους για την αντιμετώπιση ουσιαστικών προβλημάτων της καθημερινότητας προς όφελος των πολιτών, των επιχειρήσεων και της πόλης μας γενικότερα

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...