Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home SLIDER Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων: Το Ν.Α.Τ. είναι ένα από τα πιο πρότυπα Ταμεία στη χώρα
SLIDERΝΑΥΤΙΛΙΑ

Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων: Το Ν.Α.Τ. είναι ένα από τα πιο πρότυπα Ταμεία στη χώρα

Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ.Άδωνις Γεωργιάδης,  πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟΜΑΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ,στις 27 Ιουλίου 2023.

Επιβράβευσε  τον Διοικητή Ν.Α.Τ. κ.Κωνσταντίνο Τσαγκαρόπουλο, καθώς  και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, τους εργαζόμενους του Ταμείου, για την μεγάλη προσπάθεια τους, καθώς  έχουν οδηγήσει το σημερινό Ν.Α.Τ. στο να είναι ένα από τα πιο πρότυπα Ταμεία στη χώρα.

 

Δήλωση του κ.Κωνσταντίνου Τσαγκαρόπουλου:

“Σήμερα είχαμε την τιμή να μας επισκεφθεί στο Ν.Α.Τ. ο νέος Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος “από την παλαιότερη θέση του ως Υφυπουργός Ανάπτυξης με αρμοδιότητα τη ναυτιλία και την αλιεία, κόντρα στους σχεδιασμούς ορισμένων, είχε παίξει καθοριστικό ρόλο και είχε εργαστεί σκληρά και καταλυτικά, για την διατήρηση της αυτονομίας του ΝΑΤ.

Ο Υπουργός επεσήμανε ότι η σημερινή του επίσκεψη έγινε για «να επιβραβεύσει την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει ολόκληρη η διοίκηση και ο Διοικητής, αλλά και ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι οι εργαζόμενοι του Ταμείου, έχοντας οδηγήσει το σημερινό Ν.Α.Τ. στο να είναι ένα από τα πιο πρότυπα Ταμεία στη χώρα. Πρότυπα ως προς την ταχύτητα της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, πρότυπα ως προς την ταχύτητα εκδόσεως των εφάπαξ, πρότυπα ως προς την ταχύτητα εκδόσεως των συντάξεων, πρότυπο ως προς το κύρος που έχει αποκτήσει πάλι στον χώρο της θαλάσσης. Αφήσαμε πίσω μας τις εποχές που συντάξεις χηρείας έμεναν σε εκκρεμότητα πέντε χρόνια και όποτε πηγαίναμε σε έναν τηλεοπτικό σταθμό μες στα πρώτα μηνύματα που ερχόντουσαν από τους πολίτες ήταν οι ταλαιπωρημένοι ασφαλισμένοι του Ν.Α.Τ. και είμαστε σήμερα σε ένα Ν.Α.Τ. που έχει εκκαθαρίσει εντελώς τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία».

 

Από αρ. Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος, Άδωνις Γεωργιάδης

 

 

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...