Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Home AGENDA 4th International Sea Tourism Festival | Rhodes 29/09-01/10/2023
AGENDAΕΛΛΑΔΑ

4th International Sea Tourism Festival | Rhodes 29/09-01/10/2023

θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο από 29/09 έως 01/10/2023

Η Ροδιακή εταιρεία BoatsAdvisor-Hub&Events, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το AegeanYachtingFestival, το 2020, 2021 και 2022 και βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο στα τελευταία TourismAwards για την εξαιρετική αυτή διοργάνωση επιστρέφει και ανανεώνει τον θεσμό, διευρύνοντας τον.

 

Φέτος λοιπόν, μετονομάζεται σε International Sea TourismFestival, μεγαλώνει και μετατρέπεται σε ένα διεθνές Φεστιβάλ θαλάσσιου τουρισμού (με τηνσυμμετοχήεταιρειών yachting, κρουαζιέρας, ιστιοπλοΐας, καταδύσεων, θαλάσσιων σπορ και αλιευτικού τουρισμού, εξοπλισμού κ.α.).

Όλα τα προηγούμενα που πραγματοποιήθηκαν στο νησί της Ρόδου, γνώρισαν μεγάλη επιτυχία με περισσότερους από 7.500 επισκέπτες/έτος, 25 brokers από Ελλάδα και εξωτερικό κατά μ.ο., ενώ πέρσι φιλοξενήθηκαν 37 εκθέτες και 58 σκάφη όλων των κατηγοριών.

 

Το 4ο International Sea Tourism Festival, θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο νησί της

Ρόδου από 29.09. έως 01.10.2023 αυτή τη χρονιά στην ιστορική Μαρίνα Μανδρακίου, στην καρδιά της πόλης.

 

Σκοπός του συγκεκριμένου Φεστιβάλ είναι η προβολή και η ανάδειξη της χώρας μας και του Νοτίου Αιγαίου, ως ατμομηχανής του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας και σταυροδρόμι των χωρών της νοτιοανατολικής Μεσογείου, με απώτερο σκοπό, να συνεχίσει να αποτελεί θεσμό τα επόμενα χρόνια και σταθμό για τον θαλάσσιο τουρισμό.

 

Τοποθετούμε το Νότιο Αιγαίο στο κέντρο του χάρτη της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, στον κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού με την συμμετοχή εταιρειών yachting, κρουαζιέρας,ιστιοπλοΐας, καταδύσεων,θαλάσσιων σπορ, αλιευτικού τουρισμού και premiumbrands παγκόσμιου βεληνεκούς, προσελκύοντας τον τουρισμό που αξίζουν τα νησιά και η χώρα μας, αναπτύσσοντας έτσι μια νέα τάση στις παρεχόμενες υπηρεσίες και δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας.

 

Tο Φεστιβάλ τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού, του ΕΟΤ, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου,της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, του ΔΟΠΑΡ, του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, της Πανελληνικής Ένωσης Επαγγελματιών Θαλάσσιου Τουρισμού (HCPY), Διεθνούς Ναυτικής & Βιομηχανικής Ένωσης (WIMA), του Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών πλοίων και εξαγωγέων, του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου και της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου, ενώ πάνω από 40 Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ( Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Εφημερίδες, Ενημερωτικά website, περιοδικά)  από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα το στηρίξουν επικοινωνιακά.

 

Καλούμε όλους τους νησιωτικούς προορισμούς, τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού  να δώσουν βροντερό παρόν με την συμμετοχή τους ως εκθέτες, παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό.

Πληροφορίες για συμμετοχή: www.seatourismfestival.com

BoatsAdvisorHub&Events,I. Καποδιστρίου 88-Ρόδος, Τηλ.επικοινωνίας: 2241400659 – 6936327277

 

Related Articles

Πανεπιστήμιο Πειραιά: Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τον νέο ακαδημαϊκό κύκλο έως 31/05/2024! https://maritime-unipi.gr/…/meta…/msc-shipping/aitiseis/ #mscinshipping...

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Discover Thailand”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, η Enterprise Greece και ο ΣΕΒΕ διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Discover Thailand”, την Τρίτη...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ «ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΑΤ – ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ»

Οι μαθητές των Γυμνασίων του Πειραιά γνωρίζουν καλύτερα ένα σύμβολο της πόλης...

Διαγωνισμός ΦΟΙΝΙΞ: Ζωγραφικής – Αγιογραφίας & Παιδικής ζωγραφικής

Ανακοίνωση από ΕΝΩΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΔΙΩΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ   ΔΗΛΩΣΤΕ Έγκαιρα συμμετοχή στον...