Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ MOORE GREECE: Επί της ουσίας
ΝΑΥΤΙΛΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

MOORE GREECE: Επί της ουσίας

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

Ναυτιλία |  Γενικά

Στο ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Ιουνίου 2023, το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στη δημοσίευση από το International Sustainability Standards Board (ISSB) των προτύπων IFRS S1 και IFRS S2, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή γνωστοποιήσεων που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα.

Ακόμη, τον Ιούνιο 2023 η Moore Ελλάδος συμμετείχε στο Συνέδριο των Μελών της Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών της Ελληνικής Ναυτιλίας. Εκεί, είχαμε τη χαρά να δείξουμε τα αποτελέσματα του εξειδικευμένου δείκτη ναυτιλιακής διαχείρισης Moore Maritime Index (MMI).

Παράλληλα, ξεχωρίσαμε την μελέτη της Petrofin Bank Research “Greek Shipping Portfolios” για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Στα ναυτιλιακά νέα, το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στην ανοδική πορεία στον τομέα των LNG carriers, στην συνεχή θετική εικόνα των tankers, στις ελπίδες ανάκαμψης των ναύλων στα containerships και στην πτώση των αξιών των capesize bulk carriers.

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

ΣΟΛΠ: Ημέρα εκκίνησης Φορολογικών Δηλώσεων για το 2024

Από τον  Δημήτρη  Ίσαρη πρόεδρο ΣΟΛΠ, εκλεγμένο μέλος στη  ΣΤΑ, Πρόεδρο του...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...