Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ο Πειραιάς γιορτάζει το UEFA Super Cup 2023 με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Πειραιάς γιορτάζει το UEFA Super Cup 2023 με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Ο Πειραιάς φόρεσε τα γιορτινά του και είναι έτοιμος να υποδεχθεί τη μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον τελικό του UEFA Super Cup 2023 που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Αυγούστου, στο Γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, μεταξύ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης  Μάντσεστερ Σίτι και της κατόχου του Europa League Σεβίλλης.

Από το πρωί της Τρίτης 15 Αυγούστου έως και την Τετάρτη, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο κόσμος θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τα τρόπαια του Super Cup, του Champions League και του Europa League, τα οποία θα έχουν τοποθετηθεί σε ειδική εξέδρα.

Παράλληλα, στην πλατεία Κοραή θα πραγματοποιηθούν το διήμερο δεκάδες ψυχαγωγικές αθλητικές δράσεις δωρεάν για μικρούς και μεγάλους από τις 10 το πρωί έως το βράδυ

Μεταξύ άλλων, θα διαμορφωθεί ένα γήπεδο 5×5, όπου θα διεξαχθούν αγώνες αθλητών των Special Olympics, καθώς και αγώνες που διοργανώνει το UEFA Foundation σε συνεργασία με την Action Aid. Παρόντες θα είναι και παίκτες από την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου που κατέκτησαν το Euro 2004, οι Legends 2004.

Επιπλέον, στην πλατεία Κοραή θα είναι τοποθετημένη μια γιγαντοοθόνη, απ’ όπου οι πολίτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τον μεγάλο τελικό του Super Cup.

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...