Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Το ΑΝΕΜΟΣ της AEGEAN SEA LINES ξεκίνησε δυναμικά!
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Το ΑΝΕΜΟΣ της AEGEAN SEA LINES ξεκίνησε δυναμικά!

Η εταιρεία Aegean Sea Lines ανακοινώνει την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΝΕΜΟΣ και την δρομολόγηση του πλοίου από το Σάββατο 05/08/2023 στις Κυκλάδες.

Οι δυσκολίες που προέκυψαν και οι συχνές παύσεις εργασιών που υπήρξαν (λόγω των ημερών καύσωνα κ.α) επηρέασαν το αρχικό χρονοδιάγραμμα αλλά όχι τον κατασκευαστικό σχεδιασμό του πλοίου το οποίο είναι πλέον αντίστοιχο του υψηλού επιπέδου παροχών που η Aegean Sea Lines έχει θέσει εξαρχής ως στόχο.

Μέχρι και τις 10/09 το Ε/Γ-Ο/Γ ANEMOΣ κάθε Δευτέρα, Τετάρτη,Παρασκευή και Σάββατο αναχωρεί στις 08:10 από το λιμάνι του Πειραιά για Σέριφο- Σίφνο- Μήλο και επιστροφή, και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή αναχωρεί στις 07:10 για Σίφνο- Ίο- Σαντορίνη- Σίφνο- Σέριφο Πειραιά.

Από 11/09 ως 01/10 το Ε/Γ-Ο/Γ ANEMOΣ κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή θα αναχωρεί στις 08:10 από το λιμάνι του Πειραιά για Σέριφο- Σίφνο- Μήλο και επιστροφή, κάθε Τρίτη και Σάββατο θα αναχωρεί στις 08:10 από το λιμάνι του Πειραιά για Σέριφο- Σίφνο- Μήλο Σαντορίνη και κάθε Τετάρτη και Κυριακή θα αναχωρεί στις 10:15 π.μ. από Σαντορίνη για Μήλο- Σίφνο – Σέριφο- Πειραιά.

Εντός των προσεχών ημερών θα αναρτηθούν και τα δρομολόγια του Οκτωβρίου.

 

Δημοσίευμα  από το ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ:

“Το «Άνεμος» ήταν το αγαπημένο πλοίο του Νίκου Βερνίκου-Ευγενίδη και γι αυτό ονομάστηκε έτσι το πλοίο.

Το πλοίο το υποδέχτηκαν πολλοί Σιφνιοί με επικεφαλής την Δήμαρχο του νησιού, την Μαρία την Ναδάλη, και μέλη του συλλόγου Καμαρών Η ΜΕΡΟΠΗ.
Ήταν εκεί ο Γιώργος ο Σταυριανός, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Σίφνου, όπως και αρκετά μέλη του Συλλόγου, ο πρώην και υποψήφιος δήμαρχος κος Ανδρέας Μπαμπούνης, ο πρώην δήμαρχος και υποψήφιος περ. σύμβουλος κος Γιάννης Γεροντής, ο πρώην έπαρχος ΠΕ Μήλου κος Νίκος Βενάκης.

Το συναίσθημα ξεχείλιζε όλη την ώρα του αγιασμού επί του πλοίου.
Τα δώρα έδιναν και έπαιρναν.
Φίλοι, γνωστοί, συγγενείς εύχονταν τα καλύτερα για το πλοίο.

Η Μαριάννα Κατσουλάκη, η πρακτόρισσα του πλοίου, ήταν γελαστή και χαρούνενη σε όλη τη διάρκεια των συγκινητικών αυτών εκδηλώσεων.

Οι καλύτερες ευχές μας μαζί του!!!

Ο κος Λεωνίδας συγκινήθηκε όταν είδε τον Αντώνη τον Καλογήρου να κρατάει τις φωτογραφίες των γονιών του και του αείμνηστου Νικολάου Βερνίκου Ευγενίδη:”

Πηγή: https://kaipoutheos.gr/

Ευχαριστούμε το Ιστολόγιο ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΟΣ για το άρθρο και τις φωτογραφίες!

 

 

 

 

Related Articles

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

CARELL SA: What is the process of the emergency ship repairs at sea?

FAQ Friday: In urgent repair scenarios, our swift action minimizes downtime and...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ: Εκ νέου πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι

Ανακοίνωση Τύπου της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι Αξιότιμες Κυρίες και αξιότιμοι...