Δευτέρα , 4 Δεκέμβριος 2023
Home AGENDA Athens Coffee Festival 2023
AGENDAΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Athens Coffee Festival 2023

Εκδήλωση από το χρήστη Athens Coffee Festival
ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΓΚΑΖΙ – TECHNOPOLIS GKAZI
Εισιτήρια
www.athenscoffeefestival.gr/agora-eisitiriou
𝐀𝐭𝐡𝐞𝐧𝐬 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝟐𝟎𝟐3:
Ερχόμαστε με όλα τα Coffee Trends & Party διάθεση 🎉
Για τρεις ολόκληρες ημέρες, από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου, η πόλη μας θα κινείται στον ρυθμό του μεγαλύτερου φεστιβάλ για τον Καφέ στην Ελλάδα!
Χιλιάδες στελέχη του Coffee Industry, Baristas, Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων καφεστίασης, Coffee aficionados και Home baristas, θα συναντηθούν στην Τεχνόπολη ∆ήµου Αθηναίων για να γνωρίσουν από κοντά τα μεγαλύτερα και πιο εμβληματικά Coffee brands της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής! Να ζήσουν όμορφες στιγμές με τους φίλους τους, την οικογένεια τους, τα κατοικίδια τους και να γίνουν μέρος του μεγαλύτερου coffee party της χώρας!
Coffee Talks! 🧍💬
Βραβευμένοι baristas, σημαντικά στελέχη της αγοράς του καφέ, ιδιοκτήτες και εκπρόσωποι κορυφαίων coffee brands θα συζητήσουν για το παρόν και το μέλλον του καφέ στο πλαίσιο των Coffee Masterclasses. Κατά την διάρκεια τους θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις που κυριαρχούν στη σύγχρονη διεθνή σκηνή του καφέ. Τα masterclasses θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.
May the best barista win…🏆
Διακεκριμένοι και έμπειροι baristas θα αναμετρηθούν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ – Coffee in Good Spirits, Ibrik, Latte Art και Roasting.- που διοργανώνονται από τον SCA Greece. Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν στην αίθουσα D10 της Τεχνόπολης.
Music, dance & coffee gifts 🎼🎙
Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν µέρος σε διαγωνισμούς που θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια και των τριών ημερών του φεστιβάλ ανά τακτά χρονικά διαστήματα διεκδικώντας πλούσια δώρα-παροχή των εκθετών του φεστιβάλ.
Τέλος, η σκηνή του φεστιβάλ θα φιλοξενήσει δύο μεγάλες συναυλίες με διάσημους καλλιτέχνες καθώς και live dj sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Επίσης, το κοινό θα καλωσορίζει καθημερινά στην σκηνή, η hostess του φεστιβάλ, η ραδιοφωνική παραγωγός του Hit 88.9 Κατερίνα Ψιμοπούλου.
Είσοδος
Δωρεάν για τους επαγγελματίες του κλάδου
Eισιτήρια για το κοινό: https://www.athenscoffeefestival.gr/agora-eisitiriou/

Related Articles

34ο Greek Annual Economic Summit 2023

a34th Greek Economic Summit | GES2023   Εξέχον κρίσιμο ζήτημα για την...

Χριστούγεννα 2023: Φωταγώγηση του δένδρου στις 8 Δεκεμβρίου

Πειραιάς 2023, η μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ! Με ένα πλούσιο εορταστικό...

ΤΑΞΙ: 48ωρη απεργία στις 5 & 6 Δεκεμβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  5 & 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 Από τις 06.00 το...

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ: Θεατρικό Εργαστήρι

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας,  σχεδιάζαμε να δημιουργήσουμε ένα «θεατρικό...