Δευτέρα , 4 Δεκέμβριος 2023
Home AGENDA THE ITALIAN TENORS στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

THE ITALIAN TENORS στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ BEL CANTO με τους THE ITALIAN TENORS
θα βρίσκεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, για μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, γεμάτη παγκόσμιες επιτυχίες, ιταλική μουσική και γνωστές άριες.
Mετά από τις εμφανίσεις τους σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο, οι τρείς από τους καλύτερους ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, ο Evans Tonon, ο Luca Sala και ο Sabino Gaita αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους project και να παρουσιάσουν διάσημα ποπ αλλά και αγαπημένα κλασικά τραγούδια και άριες από γνωστές όπερες, καθώς και επιτυχίες του ιταλικού ρεπερτορίου.
Οι Ιταλοί Τενόροι τραγουδούν μαζί το “Caruso” του Lucio Dala, το “Con Te Partiro” του Andrea Boccelli , διάσημα Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του ’60, ναπολιτάνικα, αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες όπως “Gloria”, “Mamma Maria”, και τα συνδυάζουν με τις ωραιότερες άριες από τις διάσημες όπερες του Verdi και Puccini, σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις που μας κάνει να ταξιδέψουμε από την Σκάλα του Μιλάνου μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από την Αρένα της Βερόνα μέχρι το Κολοσσαίο!
Είναι αξιοθαύμαστο το πώς τρεις καλλιτέχνες με κλασσική κατάρτιση δημιουργούν μια γέφυρα ώστε να συνδέσουν την ποπ μουσική και την κλασική και έχουν καταφέρει να ερμηνεύσουν τα μεγάλα ιταλικά ποπ τραγούδια δίπλα στις διάσημες άριες της όπερας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Έχουν πραγματοποιήσει μεγάλες περιοδείες σε όλο τον κόσμο στις οποίες αποθεώθηκαν.
Βεάκειο Θέατρο
Διέυθυνση: Λόφος Προφήτη Ηλία, Καστέλα Πειραιά
Περιοχή: Πειραιάς
Τηλ. ταμείου: 210 4143310

Related Articles

34ο Greek Annual Economic Summit 2023

a34th Greek Economic Summit | GES2023   Εξέχον κρίσιμο ζήτημα για την...

Χριστούγεννα 2023: Φωταγώγηση του δένδρου στις 8 Δεκεμβρίου

Πειραιάς 2023, η μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ! Με ένα πλούσιο εορταστικό...

ΕΣΠ: «ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Αγορά του Πειραιά ντύνεται στα κόκκινα και...

ΤΑΞΙ: 48ωρη απεργία στις 5 & 6 Δεκεμβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  5 & 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 Από τις 06.00 το...