Παρασκευή , 22 Σεπτέμβριος 2023
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συνάντηση ΕΣΠ με την Σταυρούλα Αντωνάκου
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνάντηση ΕΣΠ με την Σταυρούλα Αντωνάκου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Σ. ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ

 

Την  Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Σ. Αντωνάκου υποδέχθηκαν χθες 13 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος Θ. Καπράλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στα γραφεία του ΕΣΠ.

Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε μια ουσιαστική και εποικοδομητική  συζήτηση, όπου  σκιαγραφήθηκαν οι δράσεις εκείνες  που θα τονώσουν την ανάπτυξη της πόλης και την επιχειρηματικότητά της.

Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της λειτουργίας των επιχειρήσεων, οι αναπτυξιακές προοπτικές  και προτεραιότητες της πόλης και η πραγματοποίηση  έργων υποδομής που θα τονώσουν την τουριστική και εμπορική κίνηση του Πειραιά. Επίσης, υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα για συνεργασίες και δράσεις με στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων Πειραιά ως ολοκληρωμένου τουριστικού προορισμού για την ενίσχυση της επισκεψιμότητας και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης και της τοπικής οικονομίας.

Έγινε αναφορά για την πορεία και την εξέλιξη των έργων με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και για τα νέα έργα και παρεμβάσεις που σχεδιάζονται, τα οποία θα αναμορφώσουν την πόλη και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό τονίστηκε από πλευράς ΕΣΠ, η ανάγκη δημιουργίας της Ιπποδάμειας Αγοράς Τροφίμων, η υπογειοποίηση των γραμμών από Ν. Φάληρο προς Πειραιά, η αντιπλημμυρική θωράκιση της ευρύτερης περιοχής Πειραιά για την προστασία των πολιτών, δεδομένων και των τελευταίων τραγικών γεγονότων.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ ευχαρίστησε την κ. Σ. Αντωνάκου για την εποικοδομητική συνεργασία καθ΄όλη της διάρκεια της θητείας της, της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές και επισημάνθηκε η αναγκαιότητα να επεκταθεί και να εμπλουτισθεί με κατάλληλες δράσεις η αγαστή συνεργασία των δύο φορέων προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της πόλης.

 

Related Articles

ΠΕΙΡΑΪΚΗ: Γιορτή του Σπάρου από τον Δήμο Πειραιά

Εκδήλωση από το χρήστη Destination Piraeus και τον Δήμο Πειραιά ◉ ΠΕΙΡΑΪΚΗ ◉...

Επισκέψεις- Δράσεις του υποψηφίου Άγγελου Μπουλντούμη

Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τα εγκαίνια του Κέντρου Νεότητας-Εντευκτηρίου “Ο Άγιος...

Ο ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2023

Ο ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2023!!! Το Σάββατο...

Θέατρο Αυλαία: Ένας άντρας θα μας σώσει

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός  Γιάννης Μόρτζοςανέλαβε την σκηνοθεσία της κωμωδίας που...