Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Δράσεις και επισκέψεις του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Άγγελου- Ιωάννη Μπουλντούμη
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δράσεις και επισκέψεις του Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Άγγελου- Ιωάννη Μπουλντούμη

Ευρωπαϊκή ημέρα καθαρισμού των ακτών 16/9/2023
Συμμετείχα και εγώ, μαζί με πολλούς εθελοντές, στη δράση του Δήμου Πειραιά και του προγράμματος Europe Direct Piraeus στον καθαρισμό του Όρμου Αφροδίτης στην Πειραϊκή
Σάββατο πρωί στη λαϊκή αγορά στην οδό Μαρίας Χατζηκυριακού. Με ιδιαίτερη χαρά συναντηθήκαμε με τους κατοίκους της περιοχής και συζητήσαμε για όσα τους απασχολούν σχετικά με τη γειτονιά μας.
Επισκεφθήκαμε σήμερα τις Δομές Κοινωνικής Ένταξης του Ομίλου για την Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων και συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρό της κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη που υλοποιεί ένα τεράστιο έργο επί σειρά ετών με μοναδικό πάθος και αφοσίωση ζωής.
Ξεναγηθήκαμε στους χώρους σίτισης, στο κοινωνικό παντοπωλείο, το υπνωτήριο και το εντευκτήριο και τα γραφεία του επαγγελματικού προσανατολισμού. Συζητήσαμε για τις ανάγκες του χώρου και τη βοήθεια που χρειάζονται. Μιλήσαμε με τους κοινωνικούς λειτουργούς της δομής και τους υπόλοιπους εργαζομένους.
Είναι μια δομή με γερές βάσεις που εμπνέεται και μεγαλουργεί με πρωτεργάτη τον ιδρυτή της κ. Μαρωνίτη και συμπαραστάτες ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων με βαθύ και πραγματικό ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο.
Πολλά συγχαρητήρια για την τεράστια αυτή προσφορά!
Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα, του Δημάρχου, κ. Γιάννη Μώραλη. Με τέτοιες δράσεις, γίνεται ξεκάθαρο πως η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα που πρέπει να μας απασχολήσει, ώστε να ανοίξει το κέντρο του ΟΚΑΝΑ με τις αναγκαίες και νόμιμες προϋποθέσεις.

Related Articles

Διαγωνισμός ΦΟΙΝΙΞ: Ζωγραφικής – Αγιογραφίας & Παιδικής ζωγραφικής

Ανακοίνωση από ΕΝΩΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΔΙΩΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ   ΔΗΛΩΣΤΕ Έγκαιρα συμμετοχή στον...

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MAVRIKOS IMPORTS S.A. για πέμπτη χρονιά στα Greek Exports Forum & Awards 2024

Η εταιρεία MAVRIKOS BORN2EXPORT βραβεύτηκε με το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στην κατηγορία Top Trading Export Company αναδεικνύοντας την εξαιρετική...

Ευάγγελος Κορκίδης: Πασχαλινό…πορτοφόλι 2024

Από τον Ευάγγελο  Κορκίδη Οι τιμές στα τρόφιμα συνεχίζουν να πιέζουν τους...

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Πασχαλινές ευχές

Η Πρόεδρος & τα Μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος...