Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Η αναβάθμιση της υγείας αποτελεί συνειδητή επιλογή για εμάς και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η αναβάθμιση της υγείας αποτελεί συνειδητή επιλογή για εμάς και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε

Τον Οίκο του Ναύτη και το Κέντρο Υγείας Τερψιθέας επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Εκεί συνομίλησαν με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και πολίτες. Από την επίσκεψη και την συνομιλία φάνηκε η σημασία των δομών πρωτοβάθμιας υγείας.

Η θέληση, η προσπάθεια και ο καθημερινός αγώνας των εργαζομένων, όμως, δεν αρκούν. Πρέπει να ληφθεί κάθε πρωτοβουλία με στόχο την άμεση ενίσχυση με προσωπικό, πόρους, ιατρικό εξοπλισμό, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει η δομή με τον καλύτερο τρόπο ικανοποιώντας τις αυξανόμενες ανάγκες των κατοίκων.

Η Δημοτική Αρχή δεν έχει αφήσει κανένα αποτύπωμα στον τομέα υγείας. Για εμάς η προστασία της υγείας των πολιτών βρίσκεται στον πυρήνα του προγράμματός μας. Ο Δήμος πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής στον τομέα των Υπηρεσιών και της ενίσχυσης των υποδομών για την υγεία, να γίνει μοχλός ανάπτυξης υγειονομικών υπηρεσιών.

Υποστηρίζουμε ένα ολιστικό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας υγείας και μέριμνας. Η δράση μας όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει τι μπορούμε να κάνουμε και είναι παρακαταθήκη για την επόμενη περίοδο.

Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά ο Γ. Γαβρίλης το 2018 ανέλαβε την πρωτοβουλία και πίεσε ώστε να δοθεί σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός στα νοσηλευτικά ιδρύματα του Πειραιά  “Μεταξά”, “Κρατικό Νίκαιας” και “Τζάνειο”, ολοκληρώθηκε η νέα καρδιολογική στο Τζάνειο, το Κέντρο Υγείας στο Κερατσίνι (σε συνεργασία με το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας). Ταυτόχρονα, η παράταξη μας, μεταξύ άλλων, ανέπτυξε πλούσια δράση για τον αόρατο Πειραιά, δείχνοντας επιχειρησιακή ικανότητα, γνώση και όραμα.

Η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της υγείας για εμάς αποτελεί συνειδητή επιλογή την οποία θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε.

Related Articles

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά συνεδριάζει στις 29 Απριλίου

Ειδική συνεδρίαση του Σώματος,  θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29-4-2024 και ώρα...