Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home AGENDA ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2023
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2023

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2023

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Πειραιώς διοργανώνει και φέτος σειρά λατρευτικών, πνευματικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με την επωνυμία Δημήτρια 2023, από 15 έως 30 Οκτωβρίου 2023.

Στα φετινά Δημήτρια θα γίνει η υποδοχή της θαυματουργής Εικόνας Παναγίας της Εικοσιφοινίσσης από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Ιεράς Μητροπόλεως Δράμας, η οποία θα παραμείνει καθ΄ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων προς αγιασμό και οικοδομή του πιστού λαού του Πειραιά, αλλά και του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Να σημειωθεί ότι η Ιερά Εικόνα εξέρχεται για πρώτη φορά από την Ιερά Μονή μέσα στην μακρόχρονη ιστορική πορεία της και αποτελεί για όλους τους πιστούς ένα σημαντικό και ιδιαίτερο γεγονός.

Το εορταστικό πρόγραμμα της περιόδου αυτής περιλαμβάνει καθημερινά Θείες Λειτουργίες, δύο ιερές Παρακλήσεις, ομιλίες και Αγρυπνίες. Εκλεκτοί Ιεράρχες της Εκκλησίας μας, εκλεκτοί ομιλητές και πατέρες θα κοσμήσουν και τις φετινές εορταστικές και λατρευτικές εκδηλώσεις προσμένοντας τους πιστούς από όλα τα σημεία του Πειραιά και του λεκανοπεδίου να συμμετάσχουν με προθυμία και ευλάβεια.

Related Articles

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ: ΝΕΟ επεισόδιο Spase Series: Επιστροφή στην Σελήνη

Το νέο επεισόδιο Space Series μόλις “προσγειώθηκε” και είναι αφιερωμένο στην επιστροφή...

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...