Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Το ΒΕΠ στηρίζει τις περιοχές που επλήγησαν στη Θεσσαλία
ΕΛΛΑΔΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Το ΒΕΠ στηρίζει τις περιοχές που επλήγησαν στη Θεσσαλία

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στηρίζει τις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία
Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία.
Κατόπιν επικοινωνίας του προέδρου ΒΕΠ, Γιώργου Παπαμανώλη – Ντόζα με τους προέδρους των Επιμελητηρίων Λάρισας, Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά προχώρησε άμεσα σε κινητοποίηση συγκέντρωσης Εμφιαλωμένου Νερού για να αποσταλούν στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel.
Ήδη έχουν παραδοθεί 32 παλέτες νερά στην περιοχή Φαρκαδόνα η οποία παρουσιάζει εικόνα απόλυτης καταστροφής μετά το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel και τις πλημμύρες. Μία περιοχή που μοιάζει κατεστραμμένη και θα αργήσει πολύ να βρει τον ρυθμό της.
Η διοίκηση του ΒΕΠ θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια στήριξης για τις ανάγκες που έχουν προκύψει και στις υπόλοιπες περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Τις επόμενες ημέρες θα αποσταλούν παλέτες εμφιαλωμένου νερού που έχουν συγκεντρωθεί από μέλη – επιχειρήσεις του ΒΕΠ και στις υπόλοιπες περιοχές.

Related Articles

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...

Νίκος Χαρδαλιάς: «Στους δρόμους της Αττικής έχει θέση μόνο η ασφάλεια»

233 εκατ. ευρώ για 58 μεγάλα έργα οδοποιίας από την Περιφέρεια Αττικής...