Δευτέρα , 4 Δεκέμβριος 2023
Home AGENDA Αφετηρία εξελίξεων τα 35 χρόνια ΣΕΜΑ- Ετήσια εκδήλωση
AGENDAΕΛΛΑΔΑ

Αφετηρία εξελίξεων τα 35 χρόνια ΣΕΜΑ- Ετήσια εκδήλωση

Μια σημαντική εκδήλωση, αφετηρία για το μέλλον, η οποία εστιάζει στα αξιακά χαρακτηριστικά των Μεσιτών Ασφαλίσεων, διακρίνει τους πρωτοπόρους και αναδεικνύει τον κομβικό τους ρόλο στη σύγχρονη ασφαλιστική αγορά, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ).

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο εορτασμού των 35 ετών παρουσίας, εξέλιξης και ανοδικής πορείας του ΣΕΜΑ και των μελών του, που αποτελούν πυρήνα  ασφαλιστικών εργασιών, έχουν αναγνωρίσιμο και μετρήσιμο έργο και η παρουσία τους στο νέο διεθνές περιβάλλον καθίσταται ολοένα και πιο ζωτικής σημασίας για πολίτες και επιχειρήσεις.

Η μεγάλη συνάντηση του ΣΕΜΑ θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στις 20:00 στον πολυχώρο Gazarte, στον Κεραμεικό.

Περισσότεροι από 500 είναι οι Έλληνες και ξένοι επίσημοι προσκεκλημένοι που αναμένεται να πλαισιώσουν και να τιμήσουν  με την παρουσία τους την ετήσια εκδήλωση εορτασμού των 35 χρόνων ΣΕΜΑ. Μεταξύ αυτών εκπρόσωποι της κυβέρνησης, θεσμικών φορέων, της εποπτείας, και φυσικά τα στελέχη της αγοράς από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, διακεκριμένοι επιχειρηματίες, Ακαδημαϊκοί και άλλοι παράγοντες που συντελούν στην οικονομία της χώρας.

Φιλοδοξία της διοργάνωσης, η φετινή ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ να αποτελέσει σταθμό. Να είναι η εκκίνηση της νέας εποχής, όπου οι μεσίτες ασφαλίσεων αναλαμβάνουν ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αγοράς και συντελούν καθοριστικά στη στήριξης της επιχειρηματικότητας διαδραματίζοντας θεμελιώδη ρόλο στην πρόοδο της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

 

Related Articles

34ο Greek Annual Economic Summit 2023

a34th Greek Economic Summit | GES2023   Εξέχον κρίσιμο ζήτημα για την...

Χριστούγεννα 2023: Φωταγώγηση του δένδρου στις 8 Δεκεμβρίου

Πειραιάς 2023, η μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ! Με ένα πλούσιο εορταστικό...

Επικαιρότητα 30ης Νοεμβρίου 2023

ΙΣΤΟΡΙΚΑ Η απελευθέρωση του Ναυπλίου Ο Στάικος Σταϊκόπουλος κυριεύει το Παλαμήδι –...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ, Πρόεδρος ΟΕΕ: Στόχοι τετραετίας

Από τον Κωνσταντίνο  Κόλλια πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και υποψήφιο στις...