Έρχονται νέες καλοκαιρινές ημερομηνίες για τις αγαπημένες σας σειρές εργαστηρίων στο UTech Lab. Επιλέξτε μια ή περισσότερες σειρές εργαστηρίων, κλείστε έγκαιρα τη θέση σας και ετοιμαστείτε για ένα δροσερό καλοκαίρι γεμάτο μάθηση και διασκέδαση!
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς επικοινωνούμε με διαστημικά σκάφη που βρίσκονται μακριά από την Γη; Ήρθε η ώρα να το εξερευνήσουμε! Πώς; Με το να δημιουργήσουμε ένα δικό μας διαστημικό παιχνίδι.
Ο στόχος του διαστημικού αυτού ταξιδιού Space Hackers: Επικοινωνία με Διάστημα είναι τριπλός: Η γνωριμία με τα ραδιοκύματα, με γνωστές διαστημικές αποστολές, με τους αστεροειδείς και τους πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος, η εισαγωγή και εξοικείωση με βασικές εντολές προγραμματισμού (μεταβλητές, δομές ελέγχου, δομές επανάληψης, δημιουργία κλώνων κ.ά.), και το παιχνίδι με τηλεχειριστήριο το microbit!
Ημέρες & ώρες διεξαγωγής
16/6, 17/6, 18/6 και 19/6 | 10:30-12:30
Αγορά εισιτηρίων
Στον κύκλο 5 εργαστηρίων Roblox Game Makers 1: The lost treasure θα δημιουργήσουμε και θα προγραμματίσουμε το δικό μας παιχνίδι περιπέτειας. Στόχος του παίκτη μας; Να φτάσει στο τέλος του παιχνιδιού ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια και τις δοκιμασίες στον δρόμο του! Στον συναρπαστικό κόσμο του Roblox, ερχόμαστε σε επαφή με τον προγραμματισμό και το game design με αφορμή τα video games που αρέσουν σε όλους.
Ημέρες & ώρες διεξαγωγής
22/6, 23/6, 24/6, 25/6 και 26/6 | 10:30-12:30
Στην σειρά Roblox Game Makers 2: The pirates island θα βουτήξουμε βαθύτερα στον κόσμο της δημιουργίας παιχνιδιών Roblox:
– Θα μάθουμε πώς να προσθέτουμε NPC (Non Player Character) χαρακτήρες
– Θα δημιουργήσουμε γραφικά στοιχεία πάνω στα αντικείμενα
– Θα πειραματιστούμε με τα διάφορα εφέ των αντικειμένων
– Θα μάθουμε πώς ο παίκτης μπορεί να τηλεμεταφερθεί από έναν κόσμο παιχνιδιού σε έναν άλλο.
Ημέρες & ώρες διεξαγωγής
29/6, 30/6, 1/7, 2/7 και 3/7 | 10:30-12:30





