Δευτέρα , 4 Δεκέμβριος 2023
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Βράβευση ΚΟ.Δ.Ε.Π. για την εθελοντική δράση του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Βράβευση ΚΟ.Δ.Ε.Π. για την εθελοντική δράση του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά

Σημαντική διάκριση για την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά στα Voluntary Awards 2023, στα πλαίσια του 6ου Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary 2023 με τίτλο «Κοινωνική Ευθύνη».

Ένας από τους πρωταγωνιστές του 6ου Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary 2023 με τίτλο «Κοινωνική Ευθύνη» ήταν η ΚΟ.Δ.Ε.Π. και ο Πρόεδρός της Ιωάννης Βοϊδονικόλας.

Ο κ. Βοϊδονικόλας βραβεύτηκε για τη σημαντική κοινωνική και εθελοντική δράση της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά και ειδικότερα για τα προγράμματα και τις δραστηριότητες κοινής ωφελείας του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε μετά τη βράβευση:

«Αυτή η βράβευση αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για τους εθελοντές και τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, που για 4 συνεχόμενα χρόνια έχουν επιτελέσει σημαντικότατο κοινωνικό έργο με αποτύπωμα όχι μόνο εντός των στενών ορίων του Δήμου Πειραιά, αλλά πανελλαδικά και εκτός συνόρων, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά των πλημμυροπαθών και των θυμάτων του πολέμου της Ουκρανίας.

Ο Πειραιάς μας είναι η πόλη της ανθρωπιάς και του φιλότιμου, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ισχυρό εθελοντικό κίνημα που έχουμε κτίσει στο Δήμο Πειραιά.

Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση γιατί όλοι μαζί καταφέραμε να κάνουμε πράξη το κοινό μας όραμα με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, το όραμα της κοινωνικής συνοχής μέσω της άρσης των ανισοτήτων και της υποστήριξης των οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Το κοινωνικό έργο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και η λειτουργία του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά, αποτελούν σημείο αναφοράς για τα κοινωνικά δρώμενα της χώρας, και αυτό επιβεβαιώνεται από την τιμητική μας βράβευση στα Voluntary Action Awards 2023 για την Ηγεσία και Διαχείριση Εθελοντών.

Παραφράζοντας το βασικό μας μότο «Στον Πειραιά κανένας μόνος», συνεχίζουμε με κοινωνική διεύρυνση του έργου μας και νέο παράλληλο μότο το «Από τον Πειραιά για την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο»!»

 

Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά

(ΚΟ.Δ.Ε.Π.)

Related Articles

Χριστούγεννα 2023: Φωταγώγηση του δένδρου στις 8 Δεκεμβρίου

Πειραιάς 2023, η μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ! Με ένα πλούσιο εορταστικό...

ΕΣΠ: «ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Αγορά του Πειραιά ντύνεται στα κόκκινα και...

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ: Θεατρικό Εργαστήρι

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας,  σχεδιάζαμε να δημιουργήσουμε ένα «θεατρικό...

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-Γιορτάζει στις 6 Δεκεμβρίου-Περιφορά εικόνας

  Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 2, 185 37, Πειραιάς Τηλέφωνο: 210 45 11 247 Fax: 210 45...