Δευτέρα , 4 Δεκέμβριος 2023
Home SLIDER Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ στον Πειραιά-Γεύμα εργασίας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά
SLIDERΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ στον Πειραιά-Γεύμα εργασίας στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά  πραγματοποιήθηκε Γεύμα Εργασίας με επίτιμο  καλεσμένο ομιλητή τον κύριο Νίκο Χαρδαλιά, π. Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, π. Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πειραιά κύριος Γιάννης Μώραλης.

Στην αρχική φωτογραφία: Από αρ. Βασίλης Κορκίδης πρόεδρος ΕΒΕΠ, Μπάμπης Σημαντώνης πρόεδρος ΕΕΝΜΑ, Σταυρούλα Αντωνάκου Αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Μώραλης Δήμαρχος, Νίκος Χαρδαλιάς, Γιώργος  Σπ. Αλεξανδράτος.

 

Πλήθος ναυτιλιακού κόσμου υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κ. Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος ο οποίος ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους.

Οι επίτιμοι ομιλητές εντυπωσίασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους της Λέσχης με τις γνώσεις και πληροφορίες τους.Μεταξύ άλλων έμφαση  δόθηκε στη χώρα μας και τη πρωτοκαθεδρία που έχει εδώ και πολλά χρόνια ως η μεγαλύτερη ναυτιλιακή δύναμη στον κόσμο με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας.

Ο κύριος  Νίκος Χαρδαλιάς μεταξύ άλλων επεσήμανε   ότι η Ναυτιλία υπήρξε ανέκαθεν παράγοντας πλούτου και ευημερίας, διακίνησης ιδεών και συνάντησης πολιτισμών ενώ στην Πατρίδα μας είναι και καθημερινός σύνδεσμος με τα νησιά μας, με τους ακρίτες μας.

Δίκη του δέσμευση όπως ανέφερε  είναι η βελτίωση των υποδομών μας. Γι’ αυτό και στο πρόγραμμά του συμπεριλαμβάνεται η αναβάθμιση των λιμανιών της Ραφήνας, του Λαυρίου και του Αργοσαρωνικού, αλλάκαι ή ολοκλήρωση της νέας προβλήτας κρουαζιέρας στο λιμάνι τουΠειραιά.

Μετά την εισαγωγική ομιλία έγινε ένα μικρά διάλειμμα για να απολαύσουν τα Μέλη μας το γεύμα τους και οι προσκεκλημένοι μας δεν δίστασαν να απαντήσουν σε καίριεςερωτήσεις

Μεταξύ εκλεκτών προσκεκλημένων, παρέστησαν ανώτατοι εκπρόσωποι και Πρόεδροι σημαντικών φορέων όπως ο Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου , η Αντιδήμαρχος Πειραιά κυρία Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο Πρόεδρος της ΈΕΝΜΑ κύριος Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κύριος Βασίλης Κορκίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζικών κύριος Γιώργος Ξηραδάκης, ο Πρόεδρος του ΕΛΙΝΤ Δρ. Νικόλαος Λιάπης, ο κύριος Γιώργος Κουμουτσάκος διπλωματικός εκπρόσωπος της Ελλάδος στην UNESCO,  και ο ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο ΠΑ ΠΕΙ Δρ. Ευστράτιος Παπαδημητρίου διευθυντής του Εργαστήριου Συστημάτων Μεταφορών.

Στο κάλεσμα της αλληλοδικτύωσης των μελών και της στήριξής τους ως προς τη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς παρέστησαν και οι εκλεκτοί χορηγοί της εκδήλωσης, κατ’ αλφαβητική σειρά: Η κυρία Ελένη Κορωνάκη Διευθύνουσα Σύμβουλος της Δ. Κορωνάκης ΑΒΕΕ και η κυρία Μαρία Κορωνάκη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ. Κορωνάκης ΑΒΕΕ. η κυρία Δανάη Μπεζαντάκου, CEO – NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS, Concept Founder – YES FORUM και Αντιπρόεδρος – International Propeller Club ( Port of Piraeus) , η κυρία Χριστίνα Μπεζαντάκου, CEO – KEFI S.A., & Γενική Έφορος – ΗΑΤΤΑ, ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος της Tsakos Group και η εταιρεία ΒΑΝΟΣ Α.Ε., η οποία εδρεύει στον Πειραιά και δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας από το 1929.

 

 

Χορηγοί της εκδήλωσης στη Ναυτιλιακή Λέσχη, Χριστίνα Μπεζαντάκου KEFI, Δανάη Μπεζαντάκου Navigator Shipping Consultants, Παναγιώτης Τσάκος,  ο υποψήφιος Νίκος Χαρδαλιάς, Μαρία Κορωνάκη Δ. ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, Κατερίνα Βανού και Μάνος Βασιλόπουλος από την εταιρεία Vanos S.A. ανάμεσα στον Πρόεδρο της Λέσχης Γιώργο Σπ. Αλεξανδράτο.

 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκπροσώπους  Τύπου που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκλησή μας και είχαν εξαιρετική παρουσία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς σας ευχαριστεί πολύ για την στήριξή σας.

Ακολουθούν φωτογραφίες,

 

Ο πρόεδρος της Λέσχης Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος, Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης

 

 

Στο γεύμα της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά συμμετείχε η εταιρεία Grid Shipping & Capital Ltd. Από αριστερά Σπυρίδων Τόγιας  συνιδιοκτήτης της Grid, Γιώργος Αλεξανδράτος Πρόεδρος  της Λέσχης, Χρήστος Φασουλής, Dr.Πάνος Φασουλής  (PhD) ιδιοκτήτης της πλοιοκτήτριας  εταιρείας Grid Shipping & Capital Ltd.

 

 

Από αρ. Κατερίνα Βανού, Χριστίνα Μπεζαντάκου, Δανάη Μπεζαντάκου, Ειρήνη Νταϊφά, Νικόλαος Λιάπης  ΕΛΙΝΤ

Νίκος Χαρδαλιάς, Κλαίρη Παπά (Piraeus365.gr)

 

Related Articles

Γιάννης Κοκαράκης- BureauVeritas: Ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο για πλοία και για εξοπλισμό

Ο Δρ. Γιάννης Κοκαράκης Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Hellenic BS-ME Zone...

Χριστούγεννα 2023: Φωταγώγηση του δένδρου στις 8 Δεκεμβρίου

Πειραιάς 2023, η μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ! Με ένα πλούσιο εορταστικό...

ΕΣΠ: «ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Αγορά του Πειραιά ντύνεται στα κόκκινα και...

ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ: Θεατρικό Εργαστήρι

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας,  σχεδιάζαμε να δημιουργήσουμε ένα «θεατρικό...