Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ: Γνώση, εμπειρία κ’ πάθος για τον Πειραιά μας!
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ: Γνώση, εμπειρία κ’ πάθος για τον Πειραιά μας!

Ο Βασίλης Κατσαφάδος, Δικηγόρος Παρ΄Αρείω Πάγω και  διακεκριμένος Δικηγόρος του Πειραιά, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς Δημαρχιακές εκλογές με την παράταξη του Γιάννη Μώραλη “Πειραιάς Νικητής”.

Ακολουθεί η δήλωσή του:

“Συστρατεύομαι με μεγάλη χαρά με τον Γιάννη Μώραλη και την παράταξη Πειραιάς Νικητής, με τη φιλοδοξία να προσφέρω με τις όποιες δυνάμεις μου στη συνέχιση της προσπάθειας για την αναπτυξιακή πορεία της πόλης και την ευημερία των Πειραιωτών. Ο Πειραιάς έχει μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα και μεγάλες δυνατότητες, τις οποίες πιστεύω ότι με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη θα τις  αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο την ερχόμενη πενταετία.”

Άλλο ένα προεκλογικό “ταξίδι” φτάνει στο τέλος του. Ένα ταξίδι απ’ το οποίο αποκόμισα χρήσιμες γνώσεις και πολύτιμες εμπειρίες, μέσα από την καθημερινή μου επαφή με τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας. Ανταλλάξαμε απόψεις, άκουσα ενδιαφέρουσες προτάσεις, αφουγκράστηκα τις αγωνίες τους, με έκαναν κοινωνό στα όνειρά τους. Τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Αποτελούν για μένα τον αληθινό “πλούτο” του όμορφου αυτού ταξιδιού. Ο λόγος πλέον δίνεται στο λαό του Πειραιά. Η πόλη, άλλωστε, είναι οι άνθρωποί της. Σε αυτούς ανήκει δικαιωματικά ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος… Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση τους.

 

Ο κ. Κατσαφάδος είναι Δικηγόρος, Οικονομολόγος ήταν υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Α’ Πειραιώς κ’ Νήσων, μέλος ΔΣ Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων.

 

 

Δείτε τις δράσεις του Βασίλη Κατσαφάδου εδώ: https://www.facebook.com/vkatsafados

http://www.vasiliskatsafados.gr

Related Articles

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά συνεδριάζει στις 29 Απριλίου

Ειδική συνεδρίαση του Σώματος,  θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29-4-2024 και ώρα...