Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home SLIDER Εναρκτήρια εορτή της επιχειρηματικής λέσχης St’ Nicholas Business Club
SLIDERΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εναρκτήρια εορτή της επιχειρηματικής λέσχης St’ Nicholas Business Club

St’ Nicholas Business Club Inaugural Celebration Highlights

 

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, η πολυπόθητη νέα επιχειρηματική λέσχη St’ Nicholas Business Club, άνοιξε τις πόρτες της σε περισσότερους από 230 καλεσμένους και γιόρτασε πανηγυρικά την έναρξη λειτουργίας της.
Στην μεγαλοπρεπή αυτή εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν γερουσιαστές, βουλευτές, εκλεκτοί εκπρόσωποι του χώρου της Ναυτιλίας, της Ιατρικής, της Πολιτικής, της Ακαδημαϊκής κοινότητας, του Τουρισμού, της Τεχνολογίας, της Αμερικανοελληνικής Οργάνωσης AHEPA από όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης και πολλά μέλη από τον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο.

Επίσης, τιμητικοί προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν ο Αμερικάνος Γερουσιαστής κ. Lou Raptakis, η Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Εφραίμογλου Σοφία, καθώς επίσης και ο Κυβερνήτης της Ahepa Ελλάδος κ. Καραπιπέρης Χρήστος και ο ύπατος Κυβερνήτης της Ahepa Ευρώπης κ. Βασίλης Πετκίδης, οι οποίοι σηματοδότησαν την έναρξη λειτουργίας του St’ Nicholas Business Club, κόβοντας την κορδέλα των εγκαινίων, μαζί με τον Πρόεδρο και Ιδρυτή της λέσχης κ. Δημήτρη Ματθαίου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τους προαναφερόμενους επίτιμους καλεσμένους, όπως επίσης και από τον Πρόεδρο και Ιδρυτή της επιχειρηματικής λέσχης “St’ Nicholas Business Club”, κ. Δημήτριο Ματθαίου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είναι σπουδαίο να πορευόμαστε τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά με αξιοπρέπεια, εντιμότητα και προσφορά. Να κάνουμε μια διαδρομή σημαντική, που το αποτύπωμά της θα αφήνει ανάγλυφα τα ίχνη του Ανθρώπου με διαχρονικές αξίες και αρχές πάνω στη γη και στην ιστορία της ανθρωπότητας. Και είναι ακόμα πιο σπουδαίο να είμαστε γενναιόδωροι! Γιατί το αληθινό φωτοστέφανο στις πράξεις μας το θέτει μόνο η καρδιά των άλλων. Ας κάνουμε αυτή τη λέσχη ένα φάρο για την επιχειρηματικότητα, τη ναυτιλία, τη φιλανθρωπία και την ελληνική κληρονομιά. Ας φέρει αυτή η λέσχη την αλλαγή, την ελπίδα και την αριστεία που όλοι επιθυμούμε.”

Με το πέρας των ομιλιών, σημείο κορύφωσης αποτέλεσαν τα εκθαμβωτικά πυροτεχνήματα, τα οποία φώτισαν περίτεχνα τον ουρανό, δημιουργώντας κατά αυτό τον τρόπο μια μαγική και λαμπερή ατμόσφαιρα.
Στην συνέχεια ακολούθησε το cocktail party, κατά την διάρκεια του οποίου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να διαπνευστούν από το πνεύμα της νέας επιχειρηματικής λέσχης, να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν ιδέες.

Το “St’ Nicholas Business Club” δημιουργήθηκε με στόχο να αποτελέσει έναν χώρο συνάντησης και συνεργασίας, καθώς επίσης και για κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις, για επιχειρηματίες, επαγγελματίες και ειδικούς, τόσο από τον Ναυτιλιακό, Ιατρικό και από τον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο, όσο και από μέλη της Πολιτικής και Ακαδημαϊκής κοινότητας.

Ο κ. Ματθαίου ως Πρόεδρος και Ιδρυτής του εμβληματικού St’ Nicholas Business Club, ευχαριστεί θερμά τους ευεργέτες τους χορηγούς και τα ιδρυτικά μέλη αυτής της λέσχης, όπως επίσης και τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης των εγκαινίων για τη συμμετοχή τους και δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει ευκαιρίες για δικτύωση, συνεργασία και ανάπτυξη για τα μέλη της νέας επιχειρηματικής λέσχης, καθώς επίσης και να δημιουργήσει ένα ισχυρό Φιλανθρωπικό και Κοινωνικό αποτύπωμα.

Το φως που μας οδηγεί θα γίνει ο φάρος για καλές πράξεις, ομαδικότητα, ευγένεια, γενναιοδωρία, προσφορά και αγάπη. Αυτή είναι άλλωστε και η κύρια αποστολή μας. Μαζί, να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο καλό, δίκαιο και γεμάτο αγάπη!

 

 

 

 

Ο πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων Εξαγωγέων κ.Νικόλαος Μαυρίκος,  ο Πρόεδρος  AHEPA MARITIME CHAPTER HJ-45 ST’NICHOLAS BUSINESS CLUB  capt. Δημήτρης Ματθαίου.

 

από αρισ. Μιχάλης Λεουτσάκος  Group Sales Manager της  Poseidon Marine Supplies,  Νίκος Μαυρίκος πρόεδρος ΠΣΕΠΕ,  ceo of Mavrikos Imports S.A.

 

 

 

Capt. Δημήτρης Ματθαίου, Κλαίρη Παπά ιστολόγιο Piraeus365.gr

Δείτε περισσότερα: https://www.dimitriosmattheou.com/2023/10/05/st-nicholas-business-club-inaugural-celebration-highlights/

 

Related Articles

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ: Εκ νέου πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι

Ανακοίνωση Τύπου της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι Αξιότιμες Κυρίες και αξιότιμοι...

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΤΛΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΣΤΟΝ CAPT ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Το American BC University Business and Theology απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου...

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...