Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του υποψήφιου Άγγελου Μπουλντούμη
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του υποψήφιου Άγγελου Μπουλντούμη

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου σε μια ζεστή φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-παρουσίαση του Άγγελου-Ιωάννη Μπουλντούμη, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη  Μώραλη.

Χαιρετισμό  απήυθυνε ο Δήμαρχος Πειραιά κ.Γιάννης Μώραλης, και με την παρουσία τους τίμησαν την συνεστίαση η κ.Νόρα Μιχαλολιάκου επιχειρηματίας  σύζυγος του κ.Κώστα Κατσαφάδου Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο Γιάννης Βοϊδονικόλας πρόεδρος ΚΟΔΕΠ,ο Χαράλαμπος Κοντός υπεύθυνος  Π.Ε.Δ.Υ.ΚΥ Πειραιά, οι υποψήφιοι  κοινοτικοί σύμβουλοι  Ιωακείμ Βουβαλάκης, Μαρία Περδικούρη, Κώστας Αθανασόπουλος.

 

Ο Άγγελος είναι  επιχειρηματίας, με πολύ όρεξη για δουλειά και προσφορά στα κοινά. Εως τώρα έχει κάνει πολλές δράσεις, δωρεές  και έχει την πρόθεση να ασχοληθεί ουσιαστικά και με έργο για να λυθούν τα προβλήματα του Πειραιά. Μεγάλωσε  σε μια άριστη  οικογένεια με τις καλύτερες αρχές, δεν θα προδώσει τα ιδανικά του, και θα προσφέρει τα καλύτερα στους Πειραιώτες.

Το ρεπορτάζ μου, δεν είναι διαφημιστικό, γνωρίζω την οικογένεια 45 χρόνια και τον προτείνω  ανεπιφύλακτα.

Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία  Άγγελε!!

Επιμέλεια: Κλαίρη Παπαγεροθέου

 

Δυο λόγια από τον Άγγελο:

Ευχαριστώ όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μου και με τίμησαν με την παρουσία τους. Είχα τη χαρά να συναντήσω εκλεκτούς συμπολίτες, Πειραιώτισσες και Πειραιώτες, φίλους και συνεργάτες πολλών χρόνων και να συζητήσουμε για την πόλη μας. Αυτή η βραδιά θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην ψυχή μου!

Τα καλά σας λόγια για την υποψηφιότητά μου με εμψυχώνουν, μου δίνουν κουράγιο και ελπίδα ότι θα μπορέσω με τη δύναμη της ψήφου σας αυτή την Κυριακή να μεταφέρω τη φωνή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο και να γίνουν πράξη όλα αυτά που επιθυμούμε για έναν Πειραιά ανθρώπινο, ασφαλή και δυναμικό πρωταγωνιστή. Επειδή πιστεύω ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι καλύτερη από τη συμμετοχή στη γκρίνια για τα κοινά. Μόνο με τη συμμετοχή μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα και να πετύχουμε αυτά που θέλουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη που με τίμησε με την παρουσία του και τα θερμά του λόγια. Νιώθω πολύ τυχερός που αγωνίζομαι στο πλευρό του για τον Πειραιά Νικητή! #peiraiasnikitis #πειραιάς_νικητής

 

Από αριστερά: Μαρία Περδικούρη, Ιωακείμ Βουβαλάκης, Άγγελος Μπουλντούμης, Γιάννης Μώραλης, Ευγενία Φουρναράκη

 

Νόρα Μιχαλολιάκου, Γιάννης Βοϊδονικόλας

 

Στιγμές συγκίνησης για την επι πολλά έτη  καθηγήτρια μου στην Αγγλική γλώσσα, κ. Άννα Μπουλντούμη, που κοιτάει με υπερηφάνεια το γιό της! κ. Άννα μας,  να  χαίρεστε  με υγεία και τα δυο θαυμάσια παιδιά σας!

 

Ο υπερήφανος πατέρας  κ. Σωτήρης  Μπουλντούμης με τον Άγγελο και φίλους.

 

 

ο φακός μας συνέλαβε την εξαίρετη Θεατρολόγο, Μουσικολόγο,  Μαέστρο και καθηγήτρια πιάνου κ.Λωρένα Λευκοκοίλου μετά της μητέρας της  Συλβάνας.

 

 

η γράφουσα Κλαίρη Παπαγεροθέου με τον Άγγελο Μπουλντούμη

Related Articles

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά συνεδριάζει στις 29 Απριλίου

Ειδική συνεδρίαση του Σώματος,  θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29-4-2024 και ώρα...