Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ SAS TECHNOLOGY: Ολοκλήρωσε την δοκιμή της Empusa EMP-X6
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

SAS TECHNOLOGY: Ολοκλήρωσε την δοκιμή της Empusa EMP-X6

https://youtu.be/iVEngl1D5SI

Η Ομάδα της SAS Technology ολοκλήρωσε την Παρασκευή 29-9 την κατασκευή και δοκιμή ενός παλιού γνώριμου μοντέλου, την Empusa EMP-X6. Το συγκεκριμένο είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο που αξιοποιείται πέραν της διετίας και από τις ειδικές δυνάμεις του ΕΣ. Το σκάφος αυτό προορίζεται για το πρόγραμμα AETHER “Alliance For the Effective Transitional Handling of Environmental Resources”, της περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Παρότι πρόκειται για μια ώριμη σχεδίαση στο σκάφος αυτό έγινε επαναπρογραμματισμός και βελτιστοποίηση πτητικών χαρακτηριστικών, με βάση την συσσωρευμένη πλέον εμπειρία της ομάδας της SAS. Η σημαντική βελτίωση που επήλθε αποδεικνύει ότι η ομαδική εργασία με μεθοδικότητα, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά ακόμη δοκιμασμένες επιτυχημένες σχεδιάσεις.

Η τεχνική συμμετοχή της εταιρείας στο πρόγραμμα αφορά σε δύο πολυκόπτερα και δύο Fixed Wing πλατφόρμες και στοχεύει στην αξιοποίηση τους σε εναέριες ρομποτικές εφαρμογές που αναπτύσσονται από ερευνητές του Εργαστηρίου Υπολογιστικής Μοντελοποίησης, του Ιονίου Πανεπιστημίου, για σκοπούς συγκέντρωσης και αξιοποίησης περιβαλλοντικών δεδομένων.

 

Related Articles

Πανεπιστήμιο Πειραιά: Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τον νέο ακαδημαϊκό κύκλο έως 31/05/2024! https://maritime-unipi.gr/…/meta…/msc-shipping/aitiseis/ #mscinshipping...

VANOS’ Protect & Defend retail: inspiring gifts, for this Easter season

This Easter season, if you are looking for inspiring gifts, visit the...

GAC: Record-breaking container throughput following import surge

 Gothenburg, Sweden The container volumes at the Port of Gothenburg continue to...

Διαγωνισμός ΦΟΙΝΙΞ: Ζωγραφικής – Αγιογραφίας & Παιδικής ζωγραφικής

Ανακοίνωση από ΕΝΩΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΔΙΩΝΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ   ΔΗΛΩΣΤΕ Έγκαιρα συμμετοχή στον...