Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Τραυματισμός ναυτικού εντός πλοίου στην Κόρινθο
ΕΛΛΑΔΑΝΑΥΤΙΛΙΑ

Τραυματισμός ναυτικού εντός πλοίου στην Κόρινθο

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Κορίνθου, από τον Πλοίαρχο του Δ/Ξ «ΣΟΥΔΑ» Ν.Π. 12051, για τον τραυματισμό μέλους πληρώματος (ειδικότητας Β΄ μηχανοδηγού), εντός του πλοίου. Το πλοίο βρίσκεται παραβεβλημένο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.
Συγκεκριμένα, ο ναυτικός τραυματίστηκε στο αριστερό κάτω άκρο, καθώς κατέβαινε την εξωτερική κλίμακα του πλοίου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων του Λιμεναρχείου Κορίνθου.
Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την προσάραξη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στα Κύθηρα – Τραυματισμός ναυτικού εντός πλοίου στην Κόρινθο – Αλιευτικός έλεγχος στη Στυλίδα 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Το Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΚΟΥΑ ΤΖΟΥΕΛ” Ν.Π. 11045 ρυμουλκήθηκε από το Ρ/Κ-Ν/Γ ΑΠΟΛΛΩΝ Ν.Π. 11999 και κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι της Σύρου.
Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιπολίας από στελέχη του Λιμεναρχείου Στυλίδας, εντοπίστηκε Ε/Π-Α/Κ σκάφος με έναν επιβαίνοντα στον όρμο Βαθύκοιλου Φθιώτιδας, να έχει αλιεύσει εξακόσια δέκα τέσσερα (614) τεμάχια του είδους γυαλιστερές, συνολικού βάρους τριάντα (30) κιλών, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια αλιείας.
Από την Λιμενική Αρχή Στυλίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα προαναφερθέντα αλιεύματα κατασχέθηκαν και επαναποντίστηκαν στη θάλασσα.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr.
Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...