Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Home SLIDER Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά: ένα ακόμα επιτυχημένο γεύμα εργασίας με αφορμή τα 100 χρόνια από την Συνθήκη της Λωζάννης
SLIDERΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά: ένα ακόμα επιτυχημένο γεύμα εργασίας με αφορμή τα 100 χρόνια από την Συνθήκη της Λωζάννης

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε Γεύμα Εργασίας με αφορμή τα 100 χρόνια από την Συνθήκη της Λωζάννης.

Επίτιμοι καλεσμένοι ομιλητές ήταν οι κύριοι:

Δρ Συρίγος Άγγελος / Βουλευτής Α΄ Αθηνών, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής του Πάντειου Πανεπιστημίου

ΜεΘέμα: Η Συνθήκη της Λωζάννης 100 χρόνια μετά

και

Δρ Τεάζης Χρήστος / Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Άγκυρας με ειδίκευση στα εσωτερικά της Τουρκίας

Με Θέμα: Η πολιτική διάσταση της Συνθήκης της Λωζάννης στο πλαίσιο της Νέας Τουρκίας

Εμπνευστής και Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο κος Βαγγέλης Σπ. Μαρινάκης,  Μέλος του Δ.Σ. της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς.

Το γεύμα εργασίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του εστιατορίου «Σταύρος Α. Νταϊφάς» της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς.

Πλήθος ναυτιλιακού κόσμου υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κ. Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος.

Οι δύο ομιλητές ανέπτυξαν τις ομιλίες τους για πάνω από 150’ και πραγματικά εντυπωσίασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους της Λέσχης με τις γνώσεις και πληροφορίες τους.

Στο τέλος οι 2 ομιλητές δεν δίστασαν να απαντήσουν σε επίκαιρες ερωτήσεις που τέθηκαν από τα Μέλη της Λέσχης σε έναπολύόμορφοκλίμα.

 

Το μενού της εκδήλωσης ήταν εμπνευσμένο από αυτό του ξενοδοχείου Beau-RivagePalace όπου έλαβαν μέρος οι διαπραγματεύσεις το 1923.

Στο κάλεσμα της αλληλοδικτύωσης των μελών και της στήριξής τους ως προς τη ΝαυτιλιακήΛέσχη Πειραιώς παρέστησαν και οι εκλεκτοί χορηγοί της εκδήλωσης, κατ’ αλφαβητική σειρά :

Ο κύριος Πάρης Ξανάλατος / TIDELINEINC. και ο κύριος Κοσμάς Μακρυγεώργος / UNIBROSSHIPPINGCORP.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους  εκπροσώπους  τύπου  που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκλησή μας και είχαν εξαιρετική παρουσία.

Η εκδήλωση έκλεισε με απονομή αναμνηστικής πλακέτας στους 2 επίτιμους ομιλητές της εκδήλωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς σας ευχαριστεί πολύ για την στήριξή σας.

 

Στην αρχική φωτογραφία: Το επίσημο τραπέζι της εκδήλωσης κατά την διάρκεια των ερωτήσεων. Από αριστερά προς τα δεξιά, ο Δρ Χρήστος Τεάζης, ο Δρ Άγγελος Συρίγος και ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κος Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος.

 

Από αριστερά προς τα δεξιά, ο κύριος Κοσμάς Μακρυγεώργος / UNIBROSSHIPPINGCORP. , ο Δρ Άγγελος Συρίγος, Βουλευτής Α΄Αθηνών, ο κύριος Πάρης Ξανάλατος / TIDELINE INC., ο Δρ. Χρήστος Τεάζης, Αναπ. Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Άγκυρας,ο κύριος Ιωάννης Ξυλάς, πρώην Πρόεδρος της ΝΛΠ και ο νυν Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κος Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος, ο οποίος μόλις έχει παραδώσει τιμητική πλακέτα στους δύο επίτιμους ομιλητές.

 

Related Articles

Πανεπιστήμιο Πειραιά: Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τον νέο ακαδημαϊκό κύκλο έως 31/05/2024! https://maritime-unipi.gr/…/meta…/msc-shipping/aitiseis/ #mscinshipping...

VANOS’ Protect & Defend retail: inspiring gifts, for this Easter season

This Easter season, if you are looking for inspiring gifts, visit the...

GAC: Record-breaking container throughput following import surge

 Gothenburg, Sweden The container volumes at the Port of Gothenburg continue to...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ «ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΑΤ – ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ»

Οι μαθητές των Γυμνασίων του Πειραιά γνωρίζουν καλύτερα ένα σύμβολο της πόλης...