Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ολιγωρία της κυβέρνησης οδηγεί σε κλείσιμο τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Πειραιά
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ολιγωρία της κυβέρνησης οδηγεί σε κλείσιμο τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Πειραιά

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί σε χιλιάδες συμπολίτες μας το αναγκαστικό κλείσιμο των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων του Πειραιά λόγω της αδράνειας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) να εγκρίνει την προκήρυξη για 8μηνες συμβάσεις γυμναστών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης είχε εξαγγείλει, από τον Οκτώβριο, στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, τη συνέχιση του Προγράμματος Αθλητισμός Για Όλους (ΠΑΓΟ) και ανακοίνωσε την έγκριση της λειτουργίας και των προσλήψεων των αθλητικών τμημάτων.

Από τότε μέχρι σήμερα οι γυμναστές προσέφεραν, στον Πειραιά, εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την πραγματοποίηση των αθλητικών προγραμμάτων με μοναδική τους προτεραιότητα τους δημότες, ανήλικους και ενήλικες.

Δυστυχώς, η αδράνειας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να υλοποιήσει το πρόγραμμα οδήγησε την κατάσταση σε αδιέξοδο και στο κλείσιμο όλων των δημοτικών γυμναστηρίων του Πειραιά.

Καλούμε την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα, που απασχολεί χιλιάδες πειραιώτες και η δημοτική αρχή να ασκήσει την οφειλόμενη πίεση προς όλους τους εμπλεκόμενους.

https://allazoumepirea.blogspot.com/

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...