Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home AGENDA Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη συναυλία (17/12)  
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη συναυλία (17/12)  

Nederland, Amsterdam, 29 augustus 2009 Sonia Theodoridou, zangeres foto: Merlijn Doomernik

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο πλαίσιο των εορταστικών του εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα, διοργανώνει μία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη μουσική συναυλία, ένα κοντσέρτο για την αγάπη και την Ειρήνη,με τη διεθνούς φήμης Σοπράνο,Σόνια Θεοδωρίδου, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ώρα προσέλευσης αυστηρά 10:45. Περισσότερες πληροφορίες εδώ:http://www.redcross.gr/default.asp?pid=40&la=1&artId=1686

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας το κοινό θα ταξιδέψει νοερά με ευρέως γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια που θα μετατραπούν σε ευχές αγάπης και ελπίδας καιθα αποσταλούν από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προς πάσα κατεύθυνση.  Εξαιρετικές ερμηνείες συνδυασμένες με multimedia τεχνικές και ψηφιακά σκηνικά θα δημιουργήσουν μία μαγική εορταστική ατμόσφαιρα ενισχύοντας το μήνυμα των τραγουδιών. Πρόκειται για μία μοναδική συναυλία για όλη την οικογένεια.

Βίντεο του Ε.Ε.Σ.για τη συναυλία εδώ: https://youtu.be/kyfLOVTO1O8?si=JT6WZKaoFJW1iMFh

Στη μεγάλη συναυλία του Ε.Ε.Σ. θα συμμετάσχει η ορχήστρα SonusAmantes, η Γυναικεία Χορωδία του ΕΕΣ,το γυναικείο σύνολο«Πολύμνια», η Χορωδία «Καλλιτεχνήματα» και  η  παιδική  χορωδία δημοτικού σχολείου «Παιδαγωγική».Χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ, το Τρίτο Πρόγραμμα και το Κανάλι 1 του Πειραιά.

Στόχος της συναυλίας είναι να αναδειχθεί ότι η εθελοντική ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπο δεν περιορίζεται μόνο στην χορήγηση υλικών αγαθών για την ανακούφιση βιοτικών αναγκών του, αλλά και σε στιγμές πνευματικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας, ως ανάσα ψυχικής ανακούφισης.

Related Articles

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ: ΝΕΟ επεισόδιο Spase Series: Επιστροφή στην Σελήνη

Το νέο επεισόδιο Space Series μόλις “προσγειώθηκε” και είναι αφιερωμένο στην επιστροφή...

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...