Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Πασχάλης Διαμαντίδης: To δεύτερο φορτηγό πλοίο απέκτησε η Velos Tankers
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Πασχάλης Διαμαντίδης: To δεύτερο φορτηγό πλοίο απέκτησε η Velos Tankers

Πρόκειται για το Velos Star  (πρώην Geneva Star) και   σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη της εταιρείας

Ενδυναμώνει την παρουσία της στην αγορά των φορτηγών πλοίων η εταιρεία του Πασχάλη Διαμαντίδη, Velos Tankers. Η εταιρεία  ανακοίνωσε  την απόκτηση του δεύτερου φορτηγού της πλοίου «Velος Star».

Η εταιρεία σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την απόκτηση του δεύτερου πλοίου ξηρού φορτίου, του VELOS  STAR (πρώην Geneva Star). Αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για το επεκτεινόμενο ταξίδι της εταιρείας μας. Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο αφοσιωμένο προσωπικό στην ξηρά και επί του πλοίου και να μεταφέρουμε τις ευχές μας για Καλούς Ανέμους και Ήρεμες Θάλασσες στους αξιωματικούς και το πλήρωμα του Velos Star!»

Το άνοιγμα στη συγκεκριμένη αγορά έγινε  την άνοιξη του 2023. Τη διαφοροποίηση του στόλου της την έκανε  με την απόκτηση   του bulk carrier «VELOS LIBRA».

Η  Velos Tankers ειδικεύεται στην εμπορική διαχείριση δεξαμενόπλοιων μεταφοράς πετρελαίου και πετροχημικών. Ιδρύθηκε το 2019 και διαχειρίζεται 10  δεξαμενόπλοια διαφόρων μεγεθών,  Panamaxes,  MR και Aframaxes, τα οποία ναυλώνει είτε στη spot αγορά είτε με μακροπρόθεσμες συμβάσεις καθώς και δύο φορτηγά.

Η απόφαση του Πασχάλη Διαμαντίδη να στραφεί   στην αγορά ξηρού φορτίου έρχεται σε μία καλή περίοδο. Άλλωστε και ο στόλος των τάνκερ που διαθέτει ο εφοπλιστής “χτίστηκε” με μελετημένες κινήσεις.

Του Μηνά  Τσαμόπουλου  πηγή Newmoney.gr

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...