Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Home AGENDA Χριστούγεννα 2023: Φωταγώγηση του δένδρου στις 8 Δεκεμβρίου
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

Χριστούγεννα 2023: Φωταγώγηση του δένδρου στις 8 Δεκεμβρίου

Πειραιάς 2023, η μαγεία των Χριστουγέννων είναι εδώ!
Με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα και με μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα σε ολόκληρη την πόλη, υποδέχεται ο Πειραιάς την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου. Οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στον Δήμο Πειραιά ξεκινούν, με τη φωταγώγηση του δένδρου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 19:00, σε μια μεγάλη φαντασμαγορική βραδιά, στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά περιλαμβάνει πλήθος δωρεάν εκδηλώσεων και δράσεων, με την πόλη μας να γίνεται και αυτά τα Χριστούγεννα επίκεντρο διασκέδασης για όλους και κυρίως για τα παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστές της γιορτινής αυτής περιόδου:
🌟Χωριό των Ξωτικών στην πλατεία Κοραή
🌟Διαδραστικό Πάρκο Χριστουγέννων στο Ρολόι στο Πασαλιμάνι
🌟Φωταγώγηση του παραδοσιακού ξύλινου ιστιοφόρου «Αφροδίτη»
🌟Φωταγώγηση Πύργου Πειραιά
🌟Christmas Street PARTY
🌟4o Santa Run Piraeus
🌟Κόκκινη Νύχτα
Επιπλέον, με στόχο να φτάσει η μαγεία και η λάμψη των Χριστουγέννων σε κάθε σπίτι του Πειραιά, προχωρήσαμε σε έναν εντυπωσιακό στολισμό στο κέντρο και στις γειτονιές, δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα και στις 5 Δημοτικές Κοινότητες της πόλης μας.
Τα Χριστούγεννα είναι χαρά, είναι αισιοδοξία, είναι ελπίδα. Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να ζήσουμε όμορφες στιγμές με τις οικογένειές μας, αλλά και να βρεθούμε ακόμα περισσότερο κοντά με τους συνανθρώπους μας.
Ευχαριστώ θερμά τους φορείς, τους συλλόγους, τις επιχειρήσεις, τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Δήμου Πειραιά.
Θα ήθελα να καλέσω τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες της πόλης μας να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας και να αφεθούν στη μαγεία των Χριστουγέννων.
Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και αισιοδοξία για το νέο έτος!

Related Articles

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ «ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Την Τρίτη 30-4-2024, αντιπροσωπεία του κόμματος της «Νέας Αριστεράς»...

Πανεπιστήμιο Πειραιά: Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τον νέο ακαδημαϊκό κύκλο έως 31/05/2024! https://maritime-unipi.gr/…/meta…/msc-shipping/aitiseis/ #mscinshipping...

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Discover Thailand”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, η Enterprise Greece και ο ΣΕΒΕ διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Discover Thailand”, την Τρίτη...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ «ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΑΤ – ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ»

Οι μαθητές των Γυμνασίων του Πειραιά γνωρίζουν καλύτερα ένα σύμβολο της πόλης...