Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ SPIRIT WORLD GROUP/IN-TOWN CHECK-IN KAI ATTICA CONCIERGE στις ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ SPIRIT WORLD GROUP/IN-TOWN CHECK-IN KAI ATTICA CONCIERGE στις ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Σε εξαγορά του 51% της εταιρείας ATTICA CONCIERGE προχώρησε ο επιχειρηματίας κ. Μιχάλης Σπυριδάκος, επικεφαλής του SpiritWorld Group, που δραστηριοποιείται   στη ναυτιλία, τον τουρισμό, την τεχνολογία/ΣμηΕΑ,Υγεία κλπ.

Ιδρυτές εταίροι της ATTICA CONCIERGE είναι ο κ. Νίκος Σοφιανός, επιχειρηματίας, μέλος του ΔΣ και υποψήφιος Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, καθώς και η επιχειρηματίας κυρία Κλειώ Τσιμπούκη.

Όπως δήλωσε ο κύριος Σοφιανός: “Η συμμετοχή του κ. Σπυριδάκου στην AtticaConcierge δεν αφορά μόνο την είσοδο ενός στρατηγικού επενδυτή, αλλά την ενεργό συμμετοχή ενός πολυσχιδούς επιχειρηματία, του κ. Μιχάλη Σπυριδάκου, που είμαι βέβαιος ότι θα δώσει δυναμική στην εταιρεία μας για αύξηση των πωλήσεων και προσφορά νέων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας”.

Όπως δήλωσε ο κ. Σπυριδάκος: “Η συνεργασία με επιχειρηματίες αλλά και ανθρώπους όπως ο κ. Σοφιανός και η κυρία Τσιμπούκη είναι όχι απλώς μία ακόμα επένδυση, αλλά μία επιτυχία που βασίζεται σε κοινές ιδέες , στόχους και όραμα. Συνεχίζοντας το σκεπτικό του One-Stop-Shop του ομίλου SW GROUP,  η ATTICA CONCIERGE σε συνεργασία με την ΙN-TOWN CHECK-IN, την SpiriTours &Yachting, την Michaelangelo και τις άλλες εταιρείες του ομίλου, δημιουργεί ένα τουριστικό “άρμα” προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε μία Ελλάδα που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στην βιομηχανία του τουρισμού.

 

Η ATTICA CONCIERGE δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών τουρισμού υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών σε κάθε είδος τουριστών/επισκεπτών στην περιφέρεια Αττικής. Αναγνωρίζοντας την έλλειψη οργανωμένου δικτύου παροχής τέτοιων υπηρεσιών, σε αντίθεση με αντίστοιχες υπηρεσίες στην νησιωτική Ελλάδα, η ATTICA CONSIERGE (atticaconcierge.com) έρχεται να ταράξει τα νερά, προσφέροντας πολυεπίπεδη και πολυδιάστατη “εμπειρία” στον επισκέπτη στις υπηρεσίες του concierge.

 

Με ένα διευρυμένο, αξιόπιστο και υψηλών προδιαγραφών δίκτυο συνεργατών, έχοντας διερευνήσει διεξοδικά τις ανάγκες/απαιτήσεις των επισκεπτών αναregion που “ψηφίζουν” ήδη Ελλάδα, αλλά και γνωρίζοντας πολύ καλά το πώς μπορεί η Ελλάδα να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις με σκοπό να τους εντυπωσιάσει ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους, έχει δημιουργήσει μία σειρά υπηρεσιών που βασίζονται όχι μόνο στις βασικές υπηρεσίες που ήδη υπάρχουν στην αγορά (μεταφορά, εκδρομή, Ακρόπολη, σκάφος κλπ) αλλά σε βασικά concepts που “μυρίζουν” Ελλάδα και δημιουργούν στον χρήστη την διάθεση να θέλει να το επαναλάβει.

 

Η ΑΤΤICA CONCIERGE, ακολουθώντας πιστά την αρχή που και η Ελλάδα προωθεί τα τελευταία χρόνια, ότι “στόχος είναι να εδραιωθεί η χώρα ως ελκυστικός, σύγχρονος και εξελισσόμενος προορισμός παγκοσμίως, θέτοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο και κτίζοντας ένα νέο αφήγημα για τον Ελληνικό τουρισμό” (ΕΟΤ), “καλεί τους ταξιδιώτες να ζήσουν ένα Greekend και όχι μόνο στην Αθήνα, γεμάτο με ήλιο, θάλασσα, γεύσεις, ιστορία, τέχνες, διασκέδαση, shopping, μουσική, βόλτες, γέλια, κόσμο, ξεγνοιασιά και όσα όλα έχει η Ελλάδα και οι Έλληνες να τους προσφέρουν απλόχερα …VISIT GREECE”.

 

“ENJOY EVERY MOMENT IN ATHENS with ATTICA CONSIERGE”

www.atticaconcierge.com

Στην αρχική φωτογραφία βλέπουμε από αρισ. κ.Σοφιανός, κυρία Τσιμπούκη, Κ.Σπυριδάκος.

Related Articles

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

CARELL SA: What is the process of the emergency ship repairs at sea?

FAQ Friday: In urgent repair scenarios, our swift action minimizes downtime and...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ: Εκ νέου πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι

Ανακοίνωση Τύπου της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι Αξιότιμες Κυρίες και αξιότιμοι...