Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ετήσια γιορτή κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σ.Δ.Υ.Πειραιά
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ετήσια γιορτή κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σ.Δ.Υ.Πειραιά

Μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα και με την παρουσία πολλών μελών και φίλων του, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, στην αίθουσα του Θεάτρου της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Paul.

 

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Α΄ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και Ολυμπιονίκης Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Βίτσας, ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας Μιχάλης Αγρανιώτης, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Δρομείς Ελπίδας» Μαρία – Ελουΐζα Σταβάρα με τους αθλητές του Συλλόγου Δημήτρη Γλυκό και Δημήτρη Δρακόπουλο, ο Γενικός Διευθυντής του Saint Paul Μάνθος Ρούσσος, ο Πρόεδρος των Αποφοίτων του Saint Paul Πέτρος Ιωσηφίδης, η Κοινοτική Σύμβουλος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Ζωή Κεχαγιά, ο πρώην Πρωταθλητής Ελλάδας, Βαλκανιονίκης και με Ευρωπαϊκές διακρίσεις στον Στίβο Σπύρος Κοντοσώρος, ο κος Δήμος Κατσιάβας από την εταιρεία οπτικών «SOLEARC OPTICS», χορηγού του Συλλόγου μας, οι Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. των αδελφών αθλητικών συλλόγων: Σ.Δ.Υ.Αθήνας, Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ., Α.Π.Σ. ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ και των κοινωνικών φορέων του Πειραιά: «ΣΤΑΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ», «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ», ΧΟΡΩΔΙΑ 1960, Ομοσπονδία των Μικρών Κυκλαδονήσων, Ερυθρός Σταυρός Πειραιά, όπως και εκπρόσωπος της «Ομάδας Εθελοντών ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ».

 

Στο χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου Άγγελου Σάμιου έγινε ένας σύντομος απολογισμός των δράσεων του συλλόγου κατά το έτος 2023, τόσο στον αθλητικό, όσο και στον κοινωνικό τομέα, με ιδιαίτερη αναφορά στη μεγάλη επιτυχία που είχε ο 35ος ΒΑΡΤΖΑΚΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, τα έσοδα του οποίου δόθηκαν στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Πειραιά, στη μαζική παρουσία του συλλόγου σε πολλούς αγώνες εντός και εκτός Αττικής με σημαντικότερο όλων τον αγώνα τιμής στα Καλάβρυτα και αποκορύφωμα όλων τον 40ο Διεθνή Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας όπου οι συμμετοχές μας ξεπέρασαν τις 100, καθώς και στο μεγάλο κοινωνικό έργο που παράγει ο σύλλογος με παρεμβάσεις σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες με αποστολή υλικών και τροφίμων και με κορυφαία όλων την Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου.

 

Στις ειδικές βραβεύσεις ο Σ.Δ.Υ.Πειραιά τίμησε:

  1. Τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκη για τη συμβολή τους στην επιστροφή στον Πειραιά του Βαρτζάκειου Αγώνα Δρόμου και την επιτυχή διοργάνωσή του.
  2. Την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου για τη μεγάλη της συμβολή στην επιτυχή διοργάνωση του Βαρτζάκειου Αγώνα Δρόμου.
  3. Τον Σύλλογο «Δρομείς Ελπίδας» για την τεράστια συμβολή του στην ισότιμη συμμετοχή αθλητών με ειδικές ανάγκες σε αγώνες δρόμου και βουνού. Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του Συλλόγου, η Πρόεδρός του κα Μαρία – Ελουΐζα Σταβάρα.
  4. Το μέλος του Συλλόγου Ευθύμη Παναγή που συνεχώς ενισχύει την Τράπεζα Αίματος του Σ.Δ.Υ.Πειραιά.

Επίσης:

  1. Παραδόθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Άγγελο Σάμιο και τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Τσόπελα στους: Σωτήρη Κάκια, Επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου και στα Επίτιμα Μέλη: Μάγδα Κισσιώτου, Θεόδωρο Κασσανή και Σάββα Χαραλαμπίδη, η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου της 29ης Μαΐου 2023 που τους απέδωσε τους παραπάνω τίτλους,
  1. Τιμήθηκαν τα παιδιά των μελών μας που εισήχθηκαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα το 2023 και συγκεκριμένα τις:

Αγγελοπούλου Στυλιανή στο Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,

Κούρτη Μαρία στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,

Ράντου – Ράμος Βαλεντίνη στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου,

Γαλεφέριεφ Αθανάσιο στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και

  1. Βραβεύτηκαν οι Κώστας Γιαννηλέρ και Χαρίκλεια Σουκαρά που τερμάτισαν πρώτοι Άνδρας και Γυναίκα από τα μέλη του Συλλόγου, στον 40ο Διεθνή Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 12/11/2023.

Στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Βίτσας βράβευσαν τα μέλη του Συλλόγου, που τερμάτισαν με τα χρώματα του Σ.Δ.Υ.Π. στον 40ο Διεθνή Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ακολούθησε η Κοπή της Πίτας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Άγγελο Σάμιο με ευχές για Καλή Υγεία σε όλους. Στη συνέχεια η κλήρωση για το χρυσό φλουρί της πίτας ανέδειξε τυχερό το μέλος μας Νίκο Σουρμελίδη, ενώ κληρώθηκαν και 2 δώρα προσφορά της εταιρείας FootCare Solutions, ένα πελματογράφημα αξίας 35 € και πελματογράφημα με πέλματα αξίας 130 €.

 

Την εκδήλωση παρουσίασαν με επιτυχία τα μέλη του Δ.Σ. Μίνα Σκάλκου και Πέννυ Σκάλκου, τις οποίες και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εθελοντική συμμετοχή τους.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στη διοίκηση των Εκπαιδευτηρίων της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Paul για την παραχώρηση της υπέροχης και ζεστής αίθουσας του Θεάτρου της Σχολής, αλλά και τη βοήθεια που προσφέρει, όποτε αυτή ζητηθεί από τον Σύλλογο.

 

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Πειραιά.

 

 

 

Related Articles

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: Πασχαλινές ευχές

Η Πρόεδρος & τα Μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος...

ΔΣΠ: Ο ΝΕΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο ΝΕΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ...

Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός δημιουργείται στα Καμίνια από το Βαφειαδάκειο Ίδρυμα

Γιάννης Μώραλης: «Δημιουργούμε τις κατάλληλες υποδομές για τη φιλοξενία παιδιών της πόλης...

ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με την ευκαιρία της Εργατικής Πρωτομαγιάς δηλώνει τα...