Τετάρτη , 19 Αύγουστος 2026
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Με επιτυχία η αιμοδοσία στο St’ Nicholas Business Club
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Με επιτυχία η αιμοδοσία στο St’ Nicholas Business Club

Tο Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση στο εμβληματικό St’ Nicholas Business Club, αιμοδοσία σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας Ασκληπιείου Βούλας, κλιμάκιο του οποίου εγκαταστάθηκε στους χώρους του Club, με 5 κρεβάτια, πληθώρα νοσηλευτών και ιατρών.
 
Η διοργάνωση της αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία της επιχειρηματικής μας λέσχης St’ Nicholas Business Club με το AHEPA Maritime Chapter HJ-45. 
 
Προς ενημέρωσή σας, οι αιμοδότες θα έχουν προτεραιότητα στο μέλλον, σε περίπτωση ανάγκης για αίμα, μέσω της τράπεζας αίματος του συλλόγου αιμοδοσίας AHEPA MARITIME HJ 45 ST’ NICHOLAS, με Αριθμό Μητρώου Συλλόγου στο Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας: 16172.

Ακόμη, με το πέρας της αιμοδοσίας, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο και απολαυστικό brunch, καθώς επίσης και φυσικό χυμό πορτοκάλι στους όμορφους χώρους του St’ Nicholas Business Club, προκειμένου να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους από την λήψη αίματος.
 
Τέλος, θα ήθελα να απευθύνω τις θερμότερες ευχαριστίες μου, σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την μεγάλη πράξη αγάπης προσφέροντας το αίμα τους, καθότι μέσω αυτής δίνετε ζωή και ελπίδα σε όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη. 
 
“Ότι κάνουμε μόνο για τον εαυτό μας, πεθαίνει μαζί μας. Ότι κάνουμε για τους άλλους, παραμένει και είναι αθάνατο.” – Albert Pike
Ακολουθούν φωτογραφίες:
O Γιώργος  Τζανετής
Ο Γιώργος Φράγκος  δίνει  αίμα κ  στο διάδρομο περιμένει τη σειρά του  ο  Στέφανος  Καρναβάς
Δημήτρης Ματθαίου, Πάνος Γαβαλάς
Από αρ. Γιώργος Φράγκος, Βέρα Ιωαννίδου, Δημήτρης Ματθαίος Πρόεδρος
Δημήτρης Ματθαίος Πρόεδρος  St.Nicholas, Κλαίρη Παπά Piraeus365.gr, Βασίλης Σαβράμης

Related Articles

VANOS S.A.: Portwest 360° Cooling range, engineered to help professionals stay cool, protected, and productive in demanding environments

Stay cool. Stay protected. Keep performing. In heat-intensive work environments, protection should...

Euroseas books one of its best quarters in 15 years with a ship less

Net income of $33.2m on a fleet one vessel smaller than a...

Star Bulk Discusses Capital Allocation, Fleet Renewal and the Dry-Bulk Market Outlook

August 18, 2026 – Star Bulk Carriers Corp. (NASDAQ: SBLK) is moving...

Spirit Supplies: Προσλαμβάνει!

Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο εμπόριο τροφίμων και στην τροφοδοσία τελικών σημείων αναζητά...