Τρίτη , 7 Ιούλιος 2026
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συνάντηση ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Συνάντηση ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με τον ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 25 Ιανουαρίου  ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλος με τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά κ. Σ. Καραγιάννη , στην οποία παρευρέθηκε ο  Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΣΠ κ. Ν. Κασιμάτης.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν τα κυκλοφοριακά προβλήματα, θέματα αστυνόμευσης των χώρων φορτοεκφόρτωσης, η κατάληψη πεζοδρόμων και πεζοδρομίων από δίκυκλα, η κυκλοφοριακή συμφόρηση που προκαλείται στην είσοδο και έξοδο της πόλης, η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού που αντιμετωπίζει η Τροχαία και η ανάγκη ενίσχυσής της δεδομένου ότι ο Πειραιάς είναι πόλη-λιμάνι, η έλλειψη χώρων στάθμευσης γεγονός που οδηγεί στην παράνομη στάθμευση και άλλα τοπικού ενδιαφέροντος θέματα.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ ευχαρίστησε τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά κ. Σ. Καραγιάννη για την εποικοδομητική συζήτησή τους και για τις προσπάθειές του να δοθούν λύσεις σε μια σειρά θεμάτων που χρήζουν αντιμετώπισης και τα οποία αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Αμφότερες οι πλευρές τόνισαν την επιθυμία τους για τη συνέχιση της στενής συνεργασίας τους και συμφώνησαν να βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία για την αντιμετώπιση ουσιαστικών προβλημάτων της καθημερινότητας προς όφελος των πολιτών, των επιχειρήσεων και της πόλης μας γενικότερα.

Related Articles

Μητροπολίτης Πειραιώς: «Οι καιροί μας είναι χαλεποί» – Σύναξη Παναγίας Τριχερούσας

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς Ιερούργησε, χθες Κυριακή...

KATRADIS: Next generation cathodic protection

#Corrosion is one of the most persistent – and costly – threats to...

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς εξέλεξε νέο Πρύτανη τον Καθηγητή Δημοσθένη Κυριαζή

Ο Καθηγητής Δημοσθένης Κυριαζής εξελέγη νέος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με ομόφωνη...