Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στον Πειραιά
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στον Πειραιά

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στην περιοχή ακτής Ηετίωνα – Πύλη Ε2.
Στελέχη του Λιμενικού Τμήματος που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν ημεδαπή οδηγό δικύκλου τραυματισμένη και το δίκυκλο με υλικές ζημιές. Σύμφωνα με μαρτυρία της παθούσας, αγροτικό όχημα λευκού χρώματος, αγνώστων λοιπών στοιχείων, συγκρούστηκε μαζί της και στην συνέχεια την εγκατέλειψε φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Η τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ¨ΑΤΤΙΚΟΝ¨ για ιατρικό έλεγχο.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, τις πρωινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη του λιμανιού Βουρκαρίου της Σαλαμίνας, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό 52χρονο, προσέκρουσε σε Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό 38χρονη.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 52χρονου οδηγού του δικύκλου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ¨ΑΤΤΙΚΟΝ¨, για την παροχή των πρώτων βοηθειών και τη διενέργεια εξετάσεων.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-67χρονης, από το λιμάνι των Οινουσσών στο λιμάνι Λαγκάδας Χίου, με το θάλασσιο ταξί ¨ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ¨ Ν.Χίου 435 και
-70χρονης, από το λιμάνι του Καλάμου Λευκάδας στο λιμάνι του Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, με το Ε/Γ-Δ/Ρ ¨ΧΑΝΙΑ ΙΙΙ¨ Ν.Χ. 224.
Απεγκλωβισμός 55 ατόμων από τη βραχονησίδα Μπαρμπαλιάς στη Λέσβο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό και εγκατάλειψη στον Πειραιά – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σαλαμίνα – Διακομιδές ασθενών
Περιπολικό πλοίο της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα για την ύπαρξη αλλοδαπών στη βραχονησίδα Μπαρμπαλιάς στη θαλάσσια περιοχή Τομαρονήσια.
Αμέσως καθελκύστηκε το βοηθητικό σκάφος του πλοίου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο προσέγγισε στη νησίδα. Συνολικά εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν 55 άτομα, καλά στην υγεία τους, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Μυτιλήνης και στη συνέχεια στο χώρο καραντίνας ΚΥΤ Καρά Τεπέ ¨ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ¨.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
Διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr

Related Articles

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

CARELL SA: What is the process of the emergency ship repairs at sea?

FAQ Friday: In urgent repair scenarios, our swift action minimizes downtime and...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ: Εκ νέου πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι

Ανακοίνωση Τύπου της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι Αξιότιμες Κυρίες και αξιότιμοι...