Πέμπτη , 29 Φεβρουάριος 2024
Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Συνάντηση Συνεργατών της MEGA BROKERS Β. Ελλάδος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση Συνεργατών της MEGA BROKERS Β. Ελλάδος

Η MEGA BROKERS, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τους συνεργάτες της Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο του 32ου Money Show στη Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024.

Στη συνάντηση, που αποτέλεσε την πρώτη συνάντηση του νέου έτους, ο κ. Αχιλλέας Καρανατσίδης, Διευθυντής Β. Ελλάδος, παρουσίασε τα αποτελέσματα του καταστήματος Β. Ελλάδος για το 2023, όπου η παραγωγή έφτασε τα 7,7 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο κ. Μιχάλης Κωστής, Διευθυντής Διοικητικών Λειτουργιών και Οργάνωσης, ενημέρωσε τους συνεργάτες για τον διαγωνισμό στο εξωτικό Μπαλί που ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου αλλά και για το νέο Sales Rally του 2024 που αφορά όλους τους κλάδους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, CEO της εταιρείας, παρουσίασε τα αποτελέσματα του 2023 σε όλη την Ελλάδα, τη στρατηγική της εταιρείας για το 2024, αλλά και τα καινοτόμα εργαλεία της εταιρείας, υπηρεσίες που διευκολύνουν σημαντικά τις καθημερινές εργασίες των συνεργατών. Τέλος αναφέρθηκε και στις νέες δυνατότητες της εταιρείας για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου του κάθε συνεργάτη.

Το γεγονός ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος συνεργατών από διάφορους νομούς της Βορείου Ελλάδος αποδεικνύει το ενδιαφέρον και την υποστήριξη προς τη MEGA BROKERS.

Επίσης, η παρουσία των στελεχών της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της Διοίκησης με τον Πρόεδρο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος πραγματοποίησε έναν σύντομο χαιρετισμό, προσέδωσε ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση έκλεισε εορταστικά με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενισχύοντας έτσι το κλίμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.

Η MEGA BROKERS εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και τη στήριξή τους στην εταιρεία.

 

Related Articles

SOLEC: «Εμπόριο-Μεταφορές-Εξαγωγές :το τρίπτυχο της εξωστρεφούς εταιρικής ανάπτυξης»

«Εμπόριο-Μεταφορές-Εξαγωγές :το τρίπτυχο της εξωστρεφούς εταιρικής ανάπτυξης» κεντρικό θέμα ημερίδας της SOLEC...

Βασίλης Κορκίδης:«Πρωταθλήτρια» η Αττική στην αύξηση τζίρου στο λιανικό εμπόριο

Δήλωση προέδρου Ε.Β.Ε.Π.& Π.Ε.Σ.Α., Βασίλη Κορκίδη  «Πρωταθλήτρια» η Αττική στην αύξηση τζίρου...

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ) βραβεύτηκε από τον Σύνδεσμο Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ΣΕΚΛΑ) γ

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου βραβεύθηκε από τον...

ICC Hellas ICC Women Hellas “Περισσότερη Προβολή – Περισσότεροι Πελάτες”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο σεμινάριο με θέμα “Περισσότερη Προβολή – Περισσότεροι...