Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Η Διεθνής  Ένωση Αστυνομικών Πειραιώς και Νήσων έκοψε την Βασιλόπιτα για το 2024
ΕΛΛΑΔΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η Διεθνής  Ένωση Αστυνομικών Πειραιώς και Νήσων έκοψε την Βασιλόπιτα για το 2024

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, η Διεθνής  Ένωση Αστυνομικών ΔΤ Πειραιώς και Νήσων, με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Ένωσης,  Υποστράτηγο ε.α., κ. Σταύρο Μπαζάκο, έκοψε την Βασιλόπιτα για το έτος 2024. Με παρουσία δεκάδων φίλων, έλαβε χώρα αυτή η ζεστή εκδήλωση, μεταξύ αυτών και οι βουλευτές Κατσαφάδος Κώστας, Λιβανός Μιχάλης και Βλαχάκος Νικόλαος, ο Πρόεδρος του  Εθνικού Τμήματος IPA Βαλατσός Βλάσης και Ειρήνη Μακρυδάκη  επίσης ο Ταξίαρχος Αστυνομίας Πειραιώς Λυμπεράτος Αριστείδης, ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών θεμάτων της Π.Ο.Α.Σ.Υ.  Σπυρίδων  Λιότσος,  όπως και ο Πρόεδρος Φίλων Αστυνομικών Τετράδης Ιωάννης.

Από τον Δήμο  Πειραιά ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Τάσος Μαρκαριάν, ο Σκορδίλης Θεόδωρος, και ο  Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Τσιβελέγκας από τον Δήμο Νίκαιας Ρέντη. Επίσης ευχές απέστειλαν οι: Βουλευτής  Ιωάννης  Τραγάκης και ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη κ. Κώστας Μαραγκάκης.

Ομόφωνα το Διοικητικό συμβούλιο απέμεινε τιμής ένεκεν,  τιμητική  πλακέτα για την προσφορά τους στους Κονταρά  Άγγελο  και στην Λένα Αδαμάντιου  Σταυρουδάκη.

 

Η Διεθνής  Ένωση  Αστυνομικών International Police Association,  είναι μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση με Κοινωνικό και Πολιτιστικό χαρακτήρα.

Από την ίδρυση της εδώ κι 150 χρόνια  Υπηρετεί τον άνθρωπο, τον συνάδελφο και  την πανανθρώπινη αξία της φιλίας και της συνεργασίας.

Σε παγκόσμιο   επίπεδο  αριθμεί 600.000 μέλη και υπάρχει συνεργασία 72 χωρών.  Στην Ελλάδα τα μέλη  της φτάνουν τα 15.000.

Η Ένωσή αυτή  Αποτελεί τη μοναδική παγκόσμια  οργάνωση Αστυνομικών που έχει ως Μοναδικό σκοπό   τη δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των Αστυνομικών.

Λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος της Αστυνομίας με τους πολίτες και την κοινωνία.

Υπηρετεί την ειλικρινή, ανιδιοτελή και πραγματική φιλία πέρα και από τα Εθνικά σύνορα  με  ενεργό συμμετοχή σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για την παγίωση της Παγκόσμιας Ειρήνης.

 

Related Articles

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...

Νίκος Χαρδαλιάς: «Στους δρόμους της Αττικής έχει θέση μόνο η ασφάλεια»

233 εκατ. ευρώ για 58 μεγάλα έργα οδοποιίας από την Περιφέρεια Αττικής...