Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Η Grid Shipping & Capital Ltd.συμμετείχε στο Γεύμα με την Υπουργό Εργασίας στη Ν.Λ.Π.
ΝΑΥΤΙΛΙΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η Grid Shipping & Capital Ltd.συμμετείχε στο Γεύμα με την Υπουργό Εργασίας στη Ν.Λ.Π.

Grid Shipping & Capital Ltd.

Σε γεύμα εργασίας στην Ναυτλιακή Λέσχη Πειραιά,  με την Υπουργό Εργασίας  κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, παραβρέθηκε η ναυτιλιακή μας εταιρία φορτηγών πλοίων  “Grid Shipping & Capital Ltd” εκπροσωπούμενη από τους ιδιοκτήτες της Δρ. Πάνο Φασουλή και κ. Σπύρο Τόγια.

Στην πρώτη εκδήλωση για το 2024 η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς είχε την τιμή να φιλοξενήσει την υπουργό Εργασίας κα Δόμνα Μιχαηλίδου βουλευτή Α’ Πειραιά της ΝΔ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες του ναυτιλιακού κόσμου. Μεταξύ αυτών αναφέρουμε την παρουσία της προέδρου μας, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κας. Μελίνας Τραυλού.
Το γεύμα εργασίας ήταν εξαιρετικής και κομβικής σημασίας με αναφορές και αναλύσεις σε θέματα εργασιακά φυσικά, αλλά και γενικές τοποθετήσεις της αξιότιμης υπουργού και των παρευρισκομένων.
Πραγματοποιήθηκε ανοιχτός διάλογος μεταξύ των καλεσμένων ο οποίος άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις.
Ευχαριστούμε την ΝΛΠ, το ΔΣ, και το προσωπικό της σε όλα τα επίπεδα, για την διοργάνωση και την εξαιρετικη εκτέλεση αυτών των γευμάτων εργασίας που έχουμε την τιμή να συμμετάσχουμε.

www.gridshipping.com

Στην αρχική φωτογραφία βλέπουμε από  αριστερά τον εφοπλιστή Δρ. Πάνο Φασουλή Dr. Panos Fasoulis  Founding Equity Partner, President of BoD, της εταιρείας  φορτηγών πλοίων  GRID  Shipping & Capital Ltd., Δόμνα Μιχαηλίδου, και τον   CEO-εφοπλιστή  συνιδιοκτήτης της  GRID Shipping & Capital Ltd. κύριο Σπύρο Τόγια.

 

Ο Εφοπλιστής  Dr Panos Fasoulis,  Founding Equity Partner, President of BoD, Ιδιοκτήτης  της εταιρείας  φορτηγών πλοίων  GRID  Shipping & Capital Ltd.

 

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...