Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
ΕΛΛΑΔΑΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε ισχύ θα τεθούν και σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μαίνονται οι κινητοποιήσεις.

Στις 12:00 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση εκπαιδευτικών, φοιτητών και μαθητών για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.Το «παρών» θα δώσουν φορείς και συλλογικότητες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει τα αναγκαία μέτρα τροχαίας – όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών – με την πραγματοποίηση κατά περίπτωση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων – κινητοποιήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr) έχει δημιουργηθεί ειδικό μπάνερ με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διαθέσιμο στο https://www.astynomia.gr/ektaktes-kykloforiakes-rythmiseis/sygkentroseis-kinitopoiiseis/).

πηγή Ναυτεμπορική

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...