Παρασκευή , 19 Ιούνιος 2026
Home AGENDA «From AI to Z» Conference-Τεχνητή Νοημοσύνη
AGENDASLIDER

«From AI to Z» Conference-Τεχνητή Νοημοσύνη

Το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute) και ο Όμιλος Antenna (ANTENNA GROUP) σας καλωσορίζουν στο συναρπαστικό συνέδριο «From AI to Z» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο Intercontinental Athenaeum Hotel.
Σε αυτό το μοναδικό συνέδριο, θα ανακαλύψετε πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας, από ερωτικά σκάνδαλα έως τη διαχείριση της επιχείρησής σας.
Στόχος μας είναι να αναγνωρίσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και να βρούμε ασφαλείς τρόπους αξιοποίησής της σε διάφορους τομείς.
Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από πρωτοπόρους επιστήμονες, επαγγελματίες και ερευνητές στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών.
Για να εξασφαλίσετε κι εσείς την δωρεάν είσοδό σας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου https://www.fromaitoz.gr/

Related Articles

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Πραγματοποίησε γεύμα εργασίας με επίτιμο ομιλητή τον Υπουργό Ναυτιλίας

Την Τρίτη, 16 Ιουνίου 2026, στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας...

ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ: Ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ναυτιλιακής Λέσχης Στελεχών Προμηθειών 

Ο καπτ. Μάριος Μπουγιούκας όντας εξαιρετικός γνώστης ναυτιλιακών θεμάτων, αεικίνητος, με πολύ δυνατή...

Τρεις Διακρίσεις για τη MEGA BROKERS στα Sales Awards της INTERAMERICAN

Η MEGA BROKERS απέσπασε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα Sales Awards της INTERAMERICAN,...