Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ HSA KOΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2024 KAI AΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ S.G.C.
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

HSA KOΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2024 KAI AΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ S.G.C.

Ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων (H.S.A.) πραγματοποίησε τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας στους χώρους της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς, που παραμένουν ανοικτοί και φιλόξενοι για όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου, εκπροσωπώντας τους επιφανέστερους Θεσμούς και Ενώσεις της Ναυτιλίας, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που συνεργάζονται για την επιμόρφωση μελλοντικών στελεχ’ων του κλάδου, πλοιοκτήτες, εκπρόσωποι Συλλόγων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και του Ναυτιλιακού Τύπου, και φυσικά πολυάριθμα μέλη του Συνδέσμου.

Τιμήθηκαν για την ανιδιοτελή τους συνεισφορά, αλλά και τη συνεχή και αμέριστη στήριξη τους με τις δράσεις τους, 3 από τα ιστορικότερα μέλη του H.S.A., ο κ. Ντένης Βερναρδάκης (Iδρυτικό στέλεχος, τ. Γεν. Γραμματέας), ο κ.  Ανδρέας Καλλίτσης (Iδρυτικό στέλεχος και Eυεργέτης, τ. Ταμίας και τ. μέλος του Δ.Σ). και ο κ. ο κ. Ντίνος Πέρρος (τ. μέλος του Δ.Σ. και Επιτροπών),

Οι συμμετέχοντες, απολαμβάνοντας τα εκλεκτά εδέσματα, συζήτησαν δυνατότητες συνεργειών και θέματα κοινού ενδιαφέροντος, προφανώς με έμφαση στις τάσεις της ναυλαγοράς και το «τί μέλλει γενέσθαι» στην παγκόσμια ναυτιλιακή σκακιέρα.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Κοτζιάς μετά τις καθιερωμένες ευχές, αναφέρθηκε τις δράσεις του Συνδέσμου τη χρονιά  που πέρασε, τους στόχους του για τη νέα χρονιά, τις προκλήσεις που αντμετωπίζουμε ως κλάδος σε σχέση με τις γεωπολιτικές εξελίξεις και την κλιματική αλλαγή, και την εκπαιδευτική του δραστηριότητα, στα πλαίσια της οποίας απονεμήθηκαν και τα πιστοποιητικά Shipbroking Gnosis Certificate στους επιτυχόντες σπουδαστές του 2023.

Ειδική μνεία έγινε στην απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του «ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2023», όπως και στην επικείμενη του «ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2025», που μάλιστα θα συμπέσει με το χρυσό ιωβηλαίο του Συνδέσμου, την επαίτειο των 50 χρόνων από την ίδρυσή του.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με σημαντικά έπαθλα για το «φλουρί» αλλά και αρκετά ακόμη σημαντικά δώρα, χορηγία συνεργαζόμενων δωροθετών, ενδεικτικά των Kefi S.A., MooringsIstioploikosElnaviGolden Star FerriesAria HotelsBlue Star FerriesSeajetsAria HotelsKallichoron Art boutique Hotel, κ.α., τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη στήριξη.

Κλείνοντας την εκδήλωση, οι παριστάμενοι ανανέωσαν το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο, με την ευχή και ελπίδα το 2024 να αποδειχτεί καλύτερο και από τις πλέον αισιόδοξες προοπτικές για το χώρο και την Ελλάδα εν γένει.

Aκολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση και επισυνάπτεται ο λόγος του Προέδρου κ. Ιωάννη Κοτζιά.

Εκ του Δ.Σ.

 

 

 

 

 

Από αρ. Στέλλα Παπαχρήστου Διευθύντρια HSA,  Κλαίρη Παπά (Piraeus365.gr)

 

Από αρ. Αντώνης Ραφελέτος Λέσχη Αρχιμηχανικών, Γιάννης Κοτζιάς, Χαράλαμπος Σαραντίτης  Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμηχανικών Εμπορικού Ναυτικού.

 

Γιώργος Κουμπενάς πρόεδρος   ΕΕΚΦΝ, Κλαίρη Παπά (Piraeus365.gr)

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

YACHTING FINANCE

  Χρηματοδοτήστε την αγορά του σκάφους σας με τα 3 επενδυτικά εργαλεία...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...