Παρασκευή , 12 Απρίλιος 2024
Home SLIDER MEGA Brokers: Ο νέος Πλατινένιος Υποστηρικτής της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
SLIDERΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

MEGA Brokers: Ο νέος Πλατινένιος Υποστηρικτής της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

H ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ «ενδυναμώνει» την κατηγορία του Υποστηρικτή καλωσορίζοντας τη Mega Brokers, η οποία ενστερνίζεται τις αξίες της Κοινότητας.

 

Η MEGA Brokers, με Έδρα και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα, είναι ο νέος Πλατινένιος Υποστηρικτής που θα συμμετέχει μεταξύ άλλων, και στις δράσεις της Πρωτοβουλίας. Ως Πλατινένιος Υποστηρικτής, η MEGA Brokers, θα έχει την ευκαιρία, συμμετοχής στις Ολομέλειες και εκδηλώσεις της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, καθώς και σε συζητήσεις που αφορούν στη Δημόσια Παρέμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η MEGA Brokers ιδρύθηκε το 1989 και είναι ένας από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της χώρας. Από τη δημιουργία της εταιρείας, η MEGA Brokers αναπτύχθηκε και σήμερα έχει ένα ισχυρό Πανελλαδικό αποτύπωμα στην ασφαλιστική αγορά και την επιχειρηματική κοινότητα. Το δίκτυο της αποτελείται πάνω από 1,300 συνεργάτες και παρέχει μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών λύσεων προσαρμοσμένων στα μέτρα των 300,000 πελατών και περισσοτέρων από 4.200 επιχειρήσεων που την εμπιστεύονται.

Mε εξειδίκευση στον ασφαλιστικό κλάδο και σωρευμένη γνώση και εμπειρία στην επιλογή και τη διαχείριση των απαραίτητων ασφαλιστικών καλύψεων, παρέχει εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα σε όλους τους κλάδους. Έχει πιστοποιηθεί με το πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001 & ISO27001 ενώ από το 2022 απέκτησε και το τίτλο Great Place to Work.

Η σύμπραξη αυτή συντελείται για την ενίσχυση και μεγιστοποίηση των συνεργασιών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με εταιρίες που προέρχονται από τον κλάδο παροχής υπηρεσιών και με το ίδιο σθένος συμμερίζονται το όραμα της Κοινότητας για την υποστήριξη της ελληνικής Οικονομίας και Κοινωνίας.

Ο κ. Αναστάσιος Χατζηθεοδοσίου, CEO της MEGA Brokers, σε δήλωση του: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή μας στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ως πλατινένιος Υποστηρικτής. Η MEGA Brokers, ως μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με μακρά παράδοση στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, μοιράζεται τις αξίες και την οπτική της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Πιστεύουμε ακράδαντα στην ελληνική παραγωγή και επιχειρηματικότητα και στηρίζουμε με θέρμη τις ελληνικές επιχειρήσεις που διατηρούν την έδρα, την παραγωγή και την ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα».

 

Ο Άγις Πιστιόλας, Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ σχολιάζει: «Στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η MEGA Brokers, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, μας κάνει την τιμή να συμπορευτεί με τις υπόλοιπες Ελλα-δικές Επιχειρήσεις στο μακρύπνοο εθελοντικό ταξίδι της προβολής του Επιχειρηματικού και Παραγωγικού πολιτισμού της πατρίδας μας.

Στην αρχική φωτογραφία βλέπουμε από αριστερά τον κ. Άγι Πιστιόλα, και τον κ. Αναστάσιο Χατζηθεοσίου

 

Η Οικογένεια Χατζηθεοδοσίου, με μεγάλη παρουσία στα επιχειρηματικά συλλογικά δρώμενα της χώρας, και τα άξια στελέχη της MEGA Brokers θα συμβάλλουν με τη συμμετοχικότητα τους, τις ιδέες τους και την εμπειρία τους στην ήδη 11ετή πολύπλευρη δράση της Ελλα-δικής Κοινότητας, πάντα με οραματιστικό σκοπό την διατήρηση και ανάπτυξη του Εθνικού πλούτου της Ελλάδας, που τόσο έχει ανάγκη στις αλλεπάλληλες κρίσεις που όλοι μας αντιμετωπίζουμε.

                               Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος MEGA BROKERS SA

Άγις Πιστιόλας, Πρόεδρος ΔΣ και Μέλος ΔΣ Agrino

                               Aναστάσιος Χατζηθεοδοσίου, CEO MEGA BROKERS SA

Αυγερινός Χατζηχρυσός, Ταμίας ΔΣ και Γενικός & Εμπορικός                                Διευθυντής της Forlabels

Related Articles

ΠΟΚΚ προς ΥΠΑΑΤ: Λύστε τα προβλήματα των κτηνιάτρων για να μην υπάρξει πρόβλημα στην αγορά

Ανησυχία προκαλεί στους επαγγελματίες του κρέατος η προκήρυξη αποχής – απεργίας των γεωτεχνικών ενόψει...

Diana Shipping Inc. Announces Date for its 2024 Annual Meeting of Shareholders

Diana Shipping Inc. (NYSE: DSX), (the “Company”), a global shipping company specializing...

Υπόμνημα ΕΒΕΠ στο ΥΠΑΝ με «7+7 σημεία» για εμπόριο και βιομηχανία

Συνάντηση και συζήτηση, εφ´όλης της ύλης του Υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, με...

ΕΕΕ-Μελίνα Τραυλού προς ηγέτες κρατών «Θωρακίστε την σταθερά που ενώνει τον πλανήτη: τη ναυτιλία»

ΜελίναΤραυλού προς ηγέτες κρατών «Θωρακίστε τηνσταθερά που ενώνει τον πλανήτη: τη ναυτιλία»....