Παρασκευή , 3 Μάιος 2024
Home ΕΛΛΑΔΑ Εύη Χασιαλή (EXTRAPLASTICA): Μήνυμα για τη Νέα Χρονιά 2024
ΕΛΛΑΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εύη Χασιαλή (EXTRAPLASTICA): Μήνυμα για τη Νέα Χρονιά 2024

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Λίγα λόγια για το 2024.

 

Αφήσαμε για τα καλά πίσω μας το 2023, μας δοκίμασε σε πολλαπλά επίπεδα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.  Ατενίζουμε πλέον τον τρίτο μήνα του 2024 και χαμογελάμε με αισιοδοξία και την ελπίδα ότι αυτή η Χρονιά θα είναι ειρηνική και ευεργετική για το ανθρώπινο είδος παγκοσμίως.

Σε πείσμα των καιρών, το 2023 καταφέραμε να επενδύσουμε στην ανανέωση της επικοινωνιακής μας στρατηγικής η οποία απέφερε μια νέα δυναμική για την Extraplastica.

Μέσα σε δύσκολες συνθήκες, λόγω ελλείψεων εργατικών χεριών στην αγορά εργασίας, καταφέραμε να προσελκύσουμε νέο εργατικό δυναμικό αυξάνοντας την παραγωγικότητά μας.  Υιοθετήσαμε ένα μοντέλο ευελιξίας τόσο για τις ανάγκες των πελατών όσο και των ανθρώπων που ζουν και δουλεύουν στην ομάδα μας.

Το 2023 αναπτύξαμε τον τομέα της κοινωνικής ευθύνης, τοποθετήσαμε τη δική μας μονάδα φωτοβολταϊκών συστημάτων πετυχαίνοντας την μετάβαση στην πράσινη ενέργεια. Επιπλέον, επενδύσαμε στην αγορά ενός ηλεκτρικού φορτηγού, από τα πρώτα στην Ελλάδα. Ενώ, ενισχύσαμε πληγείσες κοινωνικές ομάδες στέλνοντας τα βασικά εφόδια, για την επιβίωσή τους μετά τις καταστροφές της Θεσσαλίας.

Συναντάμε το 2024, με νέα πνοή και στόχο στις επενδύσεις στη ρομποτική τεχνολογία, ενώ στόχος μας είναι ο εμπλουτισμός με νέα τεχνολογικά προϊόντα ασφαλείας και πρακτικής άνεσης για το μελλοντικό σπίτι.

Το 2024 προσβλέπουμε σε αχτύπητα νέα ρεκόρ τόσο στην ποσότητα όσο και στην ποιότητα των ρολών που παράγουμε, την τεχνογνωσία στην ηλεκτροστατική βαφή και τις αποχρώσεις ξύλου, καθώς και νέα καινοτόμα προϊόντα.

Ευχόμαστε  το 2024 η νέα χρονιά να φέρει αέρα ανανέωσης και τεχνολογικής εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην καλυτέρευση των συνθηκών της καθημερινότητάς μας και την αίσθηση της ασφάλειας στους χώρους διαβίωσης.

Στα πλαίσια μιας επιχείρησης πρότυπο, ακόμη κι αν τα φαινόμενα της κλιματικής αλλαγής συνεχίσουν η Extraplastica θα κάνει τη διαφορά στη διαμόρφωση ασφαλών χώρων διαβίωσης σε ανθρώπινο και κοινωνικό επίπεδο, στα δύσκολα και τα εύκολα!

 

Με τιμή,

Εύη Χασιαλή

Διευθύνων Σύμβουλος

Extraplastica ΑΒΕΕ

Related Articles

Δήλωση του  Πέτρου Κόκκαλη για την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου

Η 3η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου και...

Επικαιρότητα 30ης Απριλίου

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Το Πολεμικό Ναυτικό έφερε την ανατροπή! Τέλος οι LCS –...

Επίσκεψη της Π.Ο.Β.Α.Σ. στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

Επίσκεψη της Π.Ο.Β.Α.Σ. στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σχετικά με την...

Υπουργείο Ναυτιλίας: Μεταφορά οχημάτων εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με ακτοπλοϊκά πλοία

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών,...