Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home ΠΕΙΡΑΙΑΣ Νέα Αριστερά: ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ Η ΦΡΕΓΑΤΑ «ΥΔΡΑ»
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Νέα Αριστερά: ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ Η ΦΡΕΓΑΤΑ «ΥΔΡΑ»

ΟΧΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

ΑΝΑΚΩΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Πειραιά συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία κάλεσε μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και ναυτεργατικά σωματεία. Για να καταγγείλουμε ενωτικά και μαζικά την επιλογή της κυβέρνησης να εμπλέξει και την Ελλάδα σε πολεμική κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή.

ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΑ η αποστολή και συμμετοχή της φρεγάτας ΥΔΡΑ»  σε πολεμικές επιχειρήσεις στην Ερυθρά Θάλασσα. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ η ελληνική φρεγάτα.

 Η συμμετοχή θέτει σε τεράστιο κίνδυνο τους ναύτες και αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, τους ναυτικούς Έλληνες και αλλοδαπούς αλλά και την ίδια την ελληνική ναυτιλία, έστω και αν κάποιοι, όπως πάντα, αυξάνουν εγκληματικά τα κέρδη τους χάρις στους πολέμους.

Ταυτόχρονα θέτει σε κίνδυνο το ρόλο της Ελλάδας ως χώρα και κράτος με καθοριστικό, ειρηνευτικό και ιστορικά κατακτημένο διαμεσολαβητικό πλεονέκτημα στις αντιθέσεις της περιοχής. Ο ελληνικός λαός στέκεται πάντα στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού και καμία κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να το αλλάξει αυτό.

STOP στη βαρβαρότητα! Αν ο Μητσοτάκης και οι κυβερνήσεις της ΕΕ θέλουν “αποτροπή” ένας είναι ο δρόμος:

– ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ                           – ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΕΧΗ “veto” ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.

– ΑΝΑΚΩΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ

– ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

– ΕΙΡΗΝΗ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ 1967 ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

– ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΜΠΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Η Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Related Articles

Συνάντηση Κ. Κατσαφάδου με τον Πρόεδρου του ΣΕΕΝ κ. Δ. Θεοδωράτου

Προκλήσεις και ακτοπλοϊκή κίνηση Οι προκλήσεις της ακτοπλοΐας, η πράσινη μετάβαση, η...

SPIRIT SUPPLIES: Τα μυστικά για το καλύτερο τσουρέκι!

Χρησιμοποιήστε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο καλής ποιότητας. Επιλέξτε αλεύρι με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεΐνης,...

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά συνεδριάζει στις 29 Απριλίου

Ειδική συνεδρίαση του Σώματος,  θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29-4-2024 και ώρα...