Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Home AGENDA «Ημέρες Σταδιοδρομίας» του Πανεπιστημίου Πειραιώς
AGENDAΠΕΙΡΑΙΑΣ

«Ημέρες Σταδιοδρομίας» του Πανεπιστημίου Πειραιώς

«Ημέρες Σταδιοδρομίας» του Πανεπιστημίου Πειραιώς
Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας
11-12 Μαρτίου 2024 (10.00π.μ.-05.00 μ.μ.)

 

Κάθε χρόνο, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης οργανώνει τις «Ημέρες Σταδιοδρομίας». Στόχος είναι η διευκόλυνση των αποφοίτων του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού κύκλου στην αγορά εργασίας αλλά και η υποστήριξη της διαδικασίας μετάβασής τους από τον ακαδημαϊκό στον επαγγελματικό στίβο.
Για τη φετινή χρονιά, η κορυφαία αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιαςτου Πανεπιστημίου Πειραιώςτην 11-12 Μαρτίου 2024 και ώρες 10.00π.μ. με 5.00μ.μ.,με περισσότερες από 130 συμμετοχές των μεγαλύτερων εταιριών και φορέων της χώρας.
Η ετήσια αυτή δράση δίνει τη δυνατότητα σε αποφοίτους προπτυχιακού και μεταπτυχιακού κύκλου του Πανεπιστημίου μας να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας, να γνωρίσουν από κοντά επιχειρήσεις, στις οποίες ενδεχομένως θα ήθελαν να εργασθούν, να ενημερωθούν για τις απαιτούμενες διαδικασίες πρόσληψης και εν τέλει να αποκτήσουν μια σημαντική βιωματική εμπειρία, μέσω της επαφής τους με τα στελέχη των επιχειρήσεων που μετέχουν στην εκδήλωση.
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, ακολουθούν τον πιο κάτω σύνδεσμο και πραγματοποιούν την εγγραφή τους:
https://career.unipi.gr/career_cv/hmeres_stadiodromias
Για τη διευκόλυνση της μετάβασης/επιστροφής των αποφοίτων μας από και προς το Θεμιστόκλειο Συγκρότημα του Πανεπιστημίου μας στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννου Ρέντη διαθέτει ανά μια ώρα λεωφορεία από την Πλατεία Αγίου Νικολάου (Σταθμός Μετρό – Νίκαια- Γραμμή 3- Πρώτο δρομολόγιο 9.30 π.μ. από Σταθμό Μετρό- Τελευταίο δρομολόγιο από Θεμιστόκλειο Συγκρότημα 5.00μ.μ.).

Related Articles

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη στήριξή του στο Palau International Ship Registry 

Our Ocean: Η επίσκεψη του προέδρου του Παλάου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τη...

Η Thenamaris Ships Management Inc. συμμετέχει στην ημέρα καριέρας ΔΥΠΑ

Thenamaris Ships Management Inc. We are thrilled to announce our participation as...

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ: ΝΕΟ επεισόδιο Spase Series: Επιστροφή στην Σελήνη

Το νέο επεισόδιο Space Series μόλις “προσγειώθηκε” και είναι αφιερωμένο στην επιστροφή...