Πέμπτη , 2 Μάιος 2024
Home ΝΑΥΤΙΛΙΑ Η Celestyal ανανεώνει τα specialty εστιατόρια της
ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Celestyal ανανεώνει τα specialty εστιατόρια της

Η Celestyal   ανανέωσε τα μενού των specialty   εστιατορίων των δύο πλοίων της. H κίνηση ακολουθεί το παρθενικό ταξίδι του CelestyalDiscovery και την ανακαίνιση του CelestyalJourney.

Η brasserie μεσογειακού τύπου, GrillSeekers, είναι διαθέσιμη για δείπνο και στα δύο πλοίακαι πλέον προσφέρει βραζιλιάνικη Picanha, αμερικανικό Wagyu, αργεντίνικο μοσχάρι blackangus, αυστραλιανά αρνίσια παϊδάκια, δανέζικο χοιρινό tomahawk και μοσχαράκι. Προσφέρονται, επίσης,επιλογές θαλασσινών, συμπεριλαμβανομένης ποικιλίας φρέσκων φιλέτων αιγαιοπελαγίτικων ψαριών, κουβανέζικος αστακός και γαρίδες jumbo.

Λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των επιβατών, παρέμεινε διαθέσιμη η επιλογή απεριόριστης κατανάλωσης antipasto, ενώ η ανανεωμένη προσφορά επιδόρπιων περιλαμβάνει τώρα κρέπες σουζέτ φλαμπέ, μπαμπάδες με ρούμι και ζεστό κιουνεφέ.

Το εστιατόριο PinkMoon, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά στο CelestyalJourney, διαθέτει ένα ανανεωμένο μενού εμπνευσμένο από την Ασία, με ραμέν και μπολ με νουντλς. Η διακόσμηση του εστιατορίου έχει σχεδιαστεί αντλώντας έμπνευση από την Ιαπωνική παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Τη βελτίωση των μενού ακολουθεί νέα τιμολογιακή προσέγγιση, στην οποία τα πιάτα κοστολογούνται πλέον ξεχωριστά, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία στους επισκέπτες.

Και τα δύο εστιατόρια περιλαμβάνονται τώρα με έκπτωση 25%, όταν οι επισκέπτες αγοράζουν το CelestyalPlus+ Experience, που περιλαμβάνει το premium πακέτο ποτών “SkyHigh”, €150 έκπτωση στις εκδρομές με προ-κράτηση, όλα τα λιμενικά τέλη & έξοδα υπηρεσιών, αλλά και πρόσβαση Wi-Fi.

Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε:«Γνωρίζουμε από τους επισκέπτες και τους πράκτορές μας ότι οι ανεπανάληπτες γαστρονομικές εμπειρίες αποτελούν ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο της εμπειρίας της κρουαζιέρας. Στη Celestyal προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας αυθεντικές, πρωτότυπες και νόστιμες επιλογές φαγητού τόσο στα πλοία μας όσο και στη στεριά.»

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Τα specialty εστιατόριά μας αποτελούν μόνο μία από τις φανταστικές γαστρονομικές επιλογές στα πλοία μας, προσφέροντας αποκλειστικές εμπειρίες σε εξαιρετική τιμή. Ανυπομονούμε να δοκιμάσουν οι επιβάτες μας τα νέα μας υπέροχα μενού μας, φέτος.»

Η Celestyal προσφέρει αυτήν την περίοδο μειωμένες τιμές και 50% έκπτωση για το Celestyal Plus+ Experience, καθώς και μειωμένη επιβάρυνση 30% στις μονόκλινες καμπίνες και χαμηλούς ναύλους σε οικογένειες με παιδιά, με έκπτωση έως και 70% για τον τρίτο ή τέταρτο επιβάτη σε μία καμπίνα.

Γιαπερισσότερεςπληροφορίεςεπισκεφθείτετοcelestyal.com  ή καλέστε στο211 1987680.

 

Related Articles

Χρήστος Στυλιανίδης από το Λιμάνι του Πειραιά: «Η ασφάλεια της ακτοπλοΐας μας πάνω απ’ όλα»

Η επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη στο λιμάνι...

PHOENIX REGISTER OF SHIPPING- Easter Holiday Notice

Easter Holiday Notice We would like to inform you that our Organization...

Υπουργείο Ναυτιλίας: Μεταφορά οχημάτων εναλλακτικών καυσίμων (AFVs) με ακτοπλοϊκά πλοία

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών,...

Πανεπιστήμιο Πειραιά: Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τον νέο ακαδημαϊκό κύκλο έως 31/05/2024! https://maritime-unipi.gr/…/meta…/msc-shipping/aitiseis/ #mscinshipping...