Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Home SLIDER Η MEGA Brokers διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα “Τα 4 μυστικά της digital εξέλιξης του γραφείου σας”
SLIDERΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η MEGA Brokers διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα “Τα 4 μυστικά της digital εξέλιξης του γραφείου σας”

Η Mega Brokers διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μια ξεχωριστή εκδήλωση για τους διακεκριμένους Συνεργάτες της στον Νομό Αττικής, με θέμα “Τα 4 μυστικά της digital εξέλιξης του γραφείου σας”.

 

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο NJV ATHENS PLAZA, στις 5 Μαρτίου 2024, εστίασε στις βασικές τάσεις και τα εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι για να ψηφιοποιήσουν και να εκσυγχρονίσουν το γραφείο τους.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης ο CEO της Mega Brokers, Τάσος Χατζηθεοδοσίου μοιράστηκε με τους συνεργάτες τις προτάσεις της εταιρείας για το ψηφιακό μέλλον του ασφαλιστικού τους γραφείου και την ανάλυση των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η ψηφιοποίηση στους ασφαλιστικούς συμβούλους.

Ακολούθησε η 1η παρουσίαση του Νέου Κανονισμού Πωλήσεων για το 2024, ο οποίος εστιάζει στην αύξηση παραγωγικότητας με σαφή κριτήρια αξιολόγησης, ανταμοιβής και επιβράβευσης διασφαλίζοντας υγιή ανταγωνισμό.

Ο Πρόεδρος της Mega Brokers, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, απηύθυνε χαιρετισμό στους Συνεργάτες, τονίζοντας τη σημασία της ψηφιακής εξέλιξης για την επιτυχία τους στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και cocktail party, σε μια χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, με πλήθος συμμετεχόντων να δείχνουν ειλικρινές ενδιαφέρον για τα θέματα που καλύφθηκαν.

Η Mega Brokers ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει στους Συνεργάτες της υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και υποστήριξη, συμβάλλοντας στην ψηφιακή τους εξέλιξη και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Related Articles

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ: Εκ νέου πρόεδρος της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι

Ανακοίνωση Τύπου της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως εν Ελλάδι Αξιότιμες Κυρίες και αξιότιμοι...

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΤΛΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΣΤΟΝ CAPT ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Το American BC University Business and Theology απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου...

ΕΒΕΠ: «Υγιεινή και Ασφάλεια στον Χώρο Εργασίας. Εστιάζοντας στην Ψυχική Υγεία»

Η Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία είναι ο διεπιστημονικός τομέας που στοχεύει...

Τα παιδιά των ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΣΑΕΚ στο 1o BeautyShow 2024

Τα παιδιά των ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΣΑΕΚ στο 1oBeautyShow 2024 του Β.Ε.Π. έδωσαν...